2013-09-18 19:57:13
Φωτογραφία για Ηρακλής: Επτά μήνες φυλάκισης στον Μπέζα
Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής (18/09) κατά της αστυνομίας με αφορμή τα όσα έγιναν στον «Αλκαζάρ».

Ποινή φυλάκισης επτά μηνών με αναστολή επιβλήθηκε στον Γιώργο Μπέζα, γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ηρακλή, για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Τύρναβο για τον αγώνα Κυπέλλου, στο «Αλκαζάρ».

Το μονομελές πλημμελειοδικείο Λάρισας επέβαλε την Τετάρτη (18/09) ποινή φυλάκισης επτά μηνών με αναστολή στον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ηρακλής για λεκτικό επεισόδιο με αστυνομικούς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, Κυπέλλου, με τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ.

Ως μάρτυρες παρουσιάστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι υποστήριξαν ότι ο Γιώργος Μπέζας τους απείλησε, με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ να αρνείται τα όσα είπαν. Ενώ από πλευράς της υπεράσπισης ήταν ο φίλαθλος της ομάδας, Γιώργος Στεφανίδης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αργύρης Ασφαλτίδης.

Ομως η κόντρα της ΠΑΕ με την αστυνομία συνεχίζεται, καθώς η ΠΑΕ με ανακοίνωση της τονίζει ότι θα προβεί σε επίσημη καταγγελία στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης για το αντιδημοκρατικό τρόπο αντιμετώπισης των φιλάθλων αλλά και τους αστυνομικούς που υποστηρίζουν τις κατηγορίες αυτές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα το μεσημέρι έγινε το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση της αδικαιολόγητης αστυνομικής συμπεριφοράς απέναντι στον Ηρακλή και τους ανθρώπους του, είτε αυτοί είναι φίλαθλοι είτε είναι στελέχη της ΠΑΕ.

Στο δικαστήριο κατέπεσε σαν χάρτινος πύργος η κατηγορία για την εξύβριση των αστυνομικών –παρά το γεγονός ότι και οι τέσσερις αστυνομικοί επέμειναν στις κατηγορίες τους- ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την κατηγορία της απειλής κατά των αστυνομικών η οποία στηρίχθηκε στην –σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των αστυνομικών- ατάκα του Μπέζα «θα δείτε τι θα πάθετε τώρα».

Σαφώς και η παραπάνω ατάκα αρκεί για να αποτελέσει απειλή για τέσσερις αστυνομικούς όμως ο Γιώργος Μπέζας άσκησε ήδη έφεση για να καταπέσει και αυτή η κατηγορία. Η ΠΑΕ Ηρακλής από την πλευρά της θα κάνει επίσημη καταγγελία στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης αφενός για τον αντιδημοκρατικό τρόπο αντιμετώπισης των φιλάθλων του Ηρακλή και αφετέρου για τους αστυνομικούς που στηρίζουν αυτές τις κατηγορίες και οδηγούν τα πράγματα στα άκρα.

Στο δικαστήριο σήμερα παραβρέθηκαν από την πλευρά του Ηρακλή ως μάρτυρες ο φίλαθλος Γιώργος Στεφανίδης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αργύρης Ασφαλτίδης».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ