2013-09-18 20:37:02
Φωτογραφία για ΔΟΥΛΕΥΕΙ... ΣΚΛΗΡΑ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ
Την πρώτη του συνέντευξη στα ιταλικά ΜΜΕ έδωσε ο Γιάννης Φετφατζίδης την Τετάρτη, σχολιάζοντας τις πρώτες ημέρες παρουσίας του στη νέα του ομάδα την Τζένοα.

Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού σχολίασε μεταξύ άλλων τους οπαδούς των Ιταλών και την πόλη που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το ποδόσφαιρο:

«Δεν έχω καταφέρει ακόμη να επισκεφτώ την πόλη. Μένω ακόμη στο ξενοδοχείο και αυτή τη στιγμή ψάχνω για σπίτι. Σίγουρα, αυτό θα είναι το πρώτο βήμα που θα με βοηθήσει να εγκλιματιστώ.

Έχω γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους, ήδη, οι οποίοι με έχουν προσεγγίσει με πολύ όμορφο και φιλικό τρόπο. Είναι ξεκάθαρο ότι το ποδόσφαιρο έχει έντονο στοιχείο στη Γένοβα. Το γήπεδο είναι ιδανικό για να παίζεις ποδόσφαιρο. Και στην Ελλάδα γίνεται χαμός με τα καπνογόνα και τις φωτοβολίδες. αλλά από τους φιλάθλους της Τζένοα είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος».

Ο Φετφατζίδης μίλησε και για τις πρώτες εντυπώσεις που είχε από τη νέα του ομάδα: «Είναι πολύ νωρίς για να βγάλω συμπεράσματα. Τα πάντα κρίνονται από τον προπονητή, από τις προπονήσεις μέχρι όλα τα άλλα. Μέχρι στιγμής οι προπονήσεις είναι διασκεδαστικές καθώς περιλαμβάνουν πολύ παιχνίδι με μπάλα αλλά δουλεύω σκληρά και προσέχω τις λεπτομέρειες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ