2013-09-19 00:32:17
Φωτογραφία για Πάτρα: Σοβαρά επεισόδια για τη δολοφονία του 34χρονου - Προσαγωγές 20 ατόμων - Δείτε φωτο
Φθορές σε καταστήματα προκλήθηκαν από τα επεισόδια Που σημειώθηκαν νωρίτερα στο κέντρο της Πάτρας. Ομάδα διαδηλωτών προκάλεσε φθορές σε πινακίδες καταστήματος κινητής τηλεφωνίας και σε βιτρίνα αντιπροσωπείας εταιρείας κινητών τηλεφώνων.

Φθορές υπάρχουν και σε άλλα εμπορικά επί της Κορίνθου, μεταξύ Ερμού και Κολοκοτρώνη, όπως και σε καταστήματα ένδυσης στην Πατρέως.

Η Αστυνομία ήδη έχει προχωρήσει στην προσαγωγή 20 ατόμων.

21.04: Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στο κέντρο της Πάτρας, ενώ μια ομάδα διαδηλωτών βρίσκεται αυτή την ώρα συγκεντρωμένη στο κάτω μέρος της πλατείας Όλγας. Την ίδια ώρα διμοιρία των ΜΑΤ κινείται προς την είσοδο του Παραρτήματος.

20.53 Σπάσανε την πόρτα του Δημαρχείου οι αντεξουσιαστές και πέταξαν μολότοφ η οποία προκάλεσε καταστροφές. Όλος ο χώρος μυρίζει βενζίνη. Αυτή την ώρα η πορεία βρίσκεται στο ύψος του παραρτήματος όπου καίνε κάδους, ενώ ένταση επικρατεί και στη διασταύρωση της Κορίνθου με την Αγίου Νικολάου.


Μεγάλη φωτιά σε κάδους Μαιζώνος και Κολοκοτρώνη.

20.38 Πετροπόλεμος ανάμεσα σε δυνάμεις της αστυνομίας και αντεξουσιαστές στο κέντρο της Πάτρας, όπου γίνεται ρίψη δακρυγόνων. Οι αντιεξουσιαστές έχουν έχουν βάλει φωτιές σε όλους σχεδόν τους κάδους απορριμμάτων της οδού Κορίνθου και έχουν σπάσει πολλά αυτοκίνητα. Όλα ξεκίνησαν στις 8 το βράδυ όταν μερίδα διαδηλωτών έκανε ρίψη μολότοφ, κοντά στη διασταύρωση της Γούναρη με την Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με τη χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Πηγή: Thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ