2013-09-19 00:34:04
Φωτογραφία για Παρέμβαση Β. Καπερνάρου στην ολομέλεια της βουλής για τη δολοφονική επίθεση στην Αμφιάλη
«Κύριε πρόεδρε, αυτό και άλλα είναι φαινόμενα της εποχής και θυμίζουν αυτό που λέγαμε «σημεία των καιρών». Κατά άλλη έννοια λένε «ακούμε τα τύμπανα που πλησιάζουν». 

Αυτά τα φαινόμενα εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τα καταδικάζουμε απερίφραστα ως επικινδυνότατα φαινόμενα, διότι βάλλουν ευθέως κατά της Δημοκρατίας που προσπαθούμε να διασώσουμε και να υπηρετήσουμε στην πατρίδα μας. Αγωνιούμε και επαφιέμεθα στον πολιτισμό των Ελλήνων και κυρίως στον πατριωτισμό.

Αυτό, όμως, ως μήνυμα για τους κυβερνώντες, θεωρούμε ότι είναι ο πυρήνας των προβλημάτων που αυτοί, οι εκάστοτε, δημιούργησαν. Είναι ένα φαινόμενο που πρέπει επιτέλους να αφυπνίσει τις συνειδήσεις κάποιων, διότι το αιτιατό είναι συνακόλουθο του αιτίου.

Πρέπει όλοι μας να προσέξουμε, όλοι να σκύψουμε πάνω στα καθημερινά προβλήματα των συνελλήνων μας και να προσέξουμε ιδιαίτερα, από εδώ και στο εξής κυρίως, τι τους λέμε και πώς νομοθετούμε. Έχουν βαρεθεί, σιχαθεί και κουραστεί να ακούν ψέματα.

Συνεπώς, όλοι μαζί συνυπεύθυνοι, συνυπαίτιοι πρέπει να θεωρήσουμε ότι αυτό το φαινόμενο είναι μέσα στο σπίτι μας και έτσι να το αντιμετωπίσουμε».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ