2013-09-19 11:05:05
Φωτογραφία για Παυλόπουλος: Όλες οι συνταγματικές πολιτικές δυνάμεις να σηκώσουν ένα τείχος κατά της ναζιστικής απειλής
Οι διατάξεις του ποινικού κώδικα που αφορούν στη σύσταση εγκληματικής και τρομοκρατικής οργάνωσης αρκούν ως νομικό οπλοστάσιο για... την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας από τη Χρυσή Αυγή, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Προκόπης Παυλόπουλος, βουλευτής της ΝΔ.

Αναφερόμενος στην τοποθέτηση του Χρύσανθου Λαζαρίδη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου, είπε ότι «οφείλουμε να σεβόμαστε το θεσμικό ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης», προσθέτοντας ότι «δεν πρέπει να αναλωνόμαστε σε αντιπαραθέσεις τέτοιου τύπου».

«Όλες οι πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν στο Σύνταγμα και τους θεσμούς, πρέπει να σηκώσουν ένα δημοκρατικό τείχος κατά της ναζιστικής απειλής», κατέληξε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Από την πλευρά του, αναφερόμενος στην αλλαγή στο νομοθετικό πλαίσιο που αφορά τα άρθρα για τρομοκρατική δράση και το τι συνιστά παραστρατιωτικές ομάδες, που προανήγγειλε ο Νίκος Δένδιας, ο Θεόδωρος Σχοινάς μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, είπε στον ΣΚΑΪ ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω αυστηροποίηση των διατάξεων του ποινικού κώδικα.

«Το νομικό οπλοστάσιο είναι επαρκές, βούληση δεν υπάρχει για να εφαρμοστούν οι νόμοι» τόνισε.
skai.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ