2013-09-19 12:07:18
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΠΟΪ, ΑΤΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Με ένα καλό νέο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το Κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο. Ο Μάουρο Πόι επέστρεψε, ενώ στον αντίποδα οι Καλί, Κουτρουμάνος και Ιωάννου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Στο… πόδι βρίσκεται το Αγρίνιο για την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό (20:30). Τα… καναρίνια του Μάκη Χάβου συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με τον Έλληνα προπονητή να βλέπει στη χθεσινή προπόνηση τον Μάουρο Πόι να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος της, το οποίο και περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής με έμφαση τις αντεπιθέσεις, αλλά και τα στημένα, καθώς όπως φάνηκε και με την Παρί Σεν Ζερμέν, οι ερυθρόλευκοι έχουν αδυναμίες στον τομέα αυτό.

Μπορεί για τον Πόι τα νέα να ήταν καλά, όμως οι υπόλοιποι τρεις τραυματίες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο λόγος για τους Καλί, Κουτρουμάνο και Ιωάννου.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση την Πέμπτη το πρωί, ενώ το απόγευμα αντιπροσωπεία παικτών θα επισκεφτεί το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας που λειτουργεί στα Καλύβια Αγρινίου «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», όπου θα παραδώσει το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν οι παίκτες. Θυμίζουμε πως συνολικά ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι αφιερωμένος στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ