2013-09-19 14:40:20
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι Ποδηλάτες της Αγάπης στο Δημαρχείο
Τους ποδηλάτες Ανδρέα Ονησιφόρου, Γιώργο Δημητρίου και Αντρέα Σκουτέλλα, που πέρασαν από την Πάτρα, στο πλαίσιο της «Ποδηλασίας Αγάπης»¨υποδέχθηκαν στο Δημαρχείο το πρωί της Τετάρτης οι αντιδήμαρχοι Διοίκησης και Επικοινωνίας Χαράλαμπος Στανίτσας, Οικονομικών Παναγιώτης Βαφέας και Κοινωνικής Πολιτικής Θεοχάρης Μασσαράς.

Οι τρεις ποδηλάτες, στο πλαίσιο της «Ποδηλασίας Αγάπης», έχουν ήδη διανύσει την εβδομάδα από 7-13 Απριλίου με τα ποδήλατα τους 700 χιλιόμετρα, συλλέγοντας τρόφιμα για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και ήδη παραδόθηκαν περίπου τρεις τόνοι τροφίμων.

Βλέποντας όμως, ότι οι αιτήσεις προς τα Κοινωνικά Παντοπωλεία για βοήθεια αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς, άρα και οι ανάγκες για τρόφιμα, αποφάσισαν και διοργάνωσαν και αυτό τον μήνα πανελλαδική ποδηλασία για την συλλογή τροφίμων.

Οι τρεις Αντιδήμαρχοι ευχήθηκαν στους ποδηλάτες καλή δύναμη στην προσπάθειά τους και τους διαβεβαίωσαν ότι ο Δήμος Πατρέων είναι κοντά τους, για ό,τι χρειαστούν.

Η Πανελλαδική ποδηλασία ξεκίνησε από τη Κομοτηνή την 1η Σεπτεμβρίου και θα τερματίσει στις 11Οκτωβρίου στη Λεμεσό, διανύοντας συνολικά 3,848 χιλιόμετρα. Στόχος τους είναι να καταφέρουν να τροφοδοτήσουν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία με πέρα των 50-60 τόνων τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και σχολικών ειδών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ