2013-09-19 19:28:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Λουκέτο στο Πανεπιστήμιο για δύο μέρες
Η Σύγκλητος του ΠΠ εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή της στην ένταξη αριθμού διοικητικών υπαλλήλων του σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Με βάση τις τεκμηριωμένες αναλύσεις του Ιδρύματος, το ενδεχόμενο αυτό θα καταστήσει αδύνατη τη λειτουργία του. Ακόμη και με τα κριτήρια του ΥΠΑΙΘ, το ΠΠ δεν έχει πλεονάζον προσωπικό. Αντίθετα έχει ανάγκη από πρόσθετο, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την ανοδική πορεία του.

Η Σύγκλητος του ΠΠ θέλει να καταστήσει κοινωνούς όλους τους Έλληνες, κάθε ηλικίας, ιδιαίτερα τους φοιτητές του και τους γονείς τους και να τους εκφράσει την αγωνία του, για το μέλλον του Ιδρύματος. Ταυτόχρονα, θέλει να επαναλάβει τη βούληση του να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του στην προώθηση της γνώσης, στην άρτια εκπαίδευση των φοιτητών του και στην ανάπτυξη της χώρας.

Η Σύγκλητος του ΠΠ καλεί ακόμη μια φορά την Πολιτεία να αναθεωρήσει τις προθέσεις της για τη διαθεσιμότητα, καθώς ο χώρος της Παιδείας δεν προσφέρεται σε οριζόντιες περικοπές και μια τέτοια ενέργεια θα υποθηκεύσει το μέλλον της ίδιας της χώρας.


Ως ένδειξη της αντίθεσής της στην επαπειλούμενη διαθεσιμότητα του προσωπικού του η Σύγκλητος του ΠΠ αποφασίζει τη συμβολική αναστολή της διοικητικής λειτουργίας του Ιδρύματος την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα 23 του μήνα. Καλεί τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας να συμμετάσχουν σε συνέντευξη τύπου όλων των φορέων την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι και σε ανοικτή συζήτηση-εκδήλωση τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 12 στο Πανεπιστήμιο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο εχθρός της Ελλάδας...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο εχθρός της Ελλάδας...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ