2013-09-19 22:25:05
Φωτογραφία για Έγκλημα και Εξουσία...
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραγιαννόπουλος, Δημοσιογράφος 

Ο διχασμός είναι το εργαλείο των εξουσιαστών.

Η κυβέρνηση κατήγγειλε την εγκληματική πράξη της Χρυσής Αυγής, όμως δέχεται να έχει ως μέλη της φίλους του Λεπέν, παλιούς αρχηγούς νεολαίας της ΕΠΕΝ, ανθρώπους που με την πολιτική τους στήριξαν τις διακρίσεις και το ρατσισμό.

 Μέλη της ΝΔ πάγωσαν τις διαδικασίες και τις διαβουλεύσεις για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του κ. Ρουπακιώτη… αυτός άλλωστε ήταν ένας από τους λόγους αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από την συγκυβέρνηση.

 Η κυβέρνηση συνεχίζει να πλασάρει το μύθευμα των δύο άκρων με σκοπό την τρομοκρατία της κοινωνίας.

 Η κυβέρνηση-η οποία ανήκει στον δημοκρατικό άξονα- έχει υιοθετήσει ολοκληρωτικές πρακτικές…έχει αδιαφορήσει μπροστά σε δικαστικές αποφάσεις… ώστε να μπορέσει να περάσει μέτρα αποφασισμένα από εξωτερικούς παράγοντες.

 Η κυβέρνηση τιμωρεί με φυλάκιση ανθρώπους που αδυνατούν να πληρώσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις-πολλοί από τους οποίους είναι άνεργοι-, ενώ την ίδια ώρα μένουν ατιμώρητοι πολιτικοί, οι οποίοι οδήγησαν την χώρα μας στην χρεοκοπία… μένουν ατιμώρητοι πολιτικοί που παίρναν δάνεια στα κρυφά, τα οποία έπρεπε στο τέλος να τα ξεπληρώσουν οι πολίτες.

 Η κυβέρνηση μας είναι μια απολύτως δημοκρατική κυβέρνηση, ασχέτως που πολλά μέτρα επιβάλλονται μέσα από πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

 Οι πάτρωνες του πελατειακού κράτους προσπαθούν να μας πείσουν πως μάχονται για ένα κράτος δικαιότερο και αξιοκρατικό.

 Ο κ. Σαμαράς μιλά για ανάκαμψη, την στιγμή που τα ποσοστά ανεργίας αυξάνονται εκθετικά.

 Η χώρα εγκλωβίζεται μέσα σ’ ένα εμφυλιακό περιβάλλον, μόνο και μόνο για να διατηρήσουν ορισμένοι την εξουσία τους…

Ποιο το έγκλημα και ποια η εξουσία;;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ