2013-09-19 22:21:34
Φωτογραφία για Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μίτσελ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού
Αλλαγές σε όλες τις γραμμές ετοιμάζει ο Μίτσελ στον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο(20.30). 

Στο κέντρο της άμυνας ο ισπανός τεχνικός πρόκειται να επαναφέρει τον Μωνωλά, στη μεσαία γραμμή αναμένεται να παίξει ο Γιαταμπαρέ, ενώ στις πτέρυγες θέση διεκδικεί ο Κάμπελ. Εξάλλου στην επίθεση αναμένεται το δίδυμο Σαβιόλα, Μήτρογλου.

Ο αφρικανός μέσος Ντελβίν Εντινγκά που πρόκειται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του δηλώνει έτοιμος για να κάνει ντεμπούτο στον Ολυμπιακό. Ο αφρικανός μέσος σε δηλώσεις του στη Νοva τόνισε:« Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Έχουμε ένα φανταστικό στάδιο και οπαδούς οι οποίοι αγαπούν την ομάδα τους, το ποδόσφαιρο και τους αρέσει να έρχονται στο γήπεδο και να βλέπουν τον Ολυμπιακό. Οι πρώτες μου ημέρες στην ομάδα κυλούν ήρεμα. Προσπαθώ να εγκλιματιστώ και να γνωρίσω καλά τους νέους συμπαίκτες μου. Μπαίνω σιγά - σιγά στο κλίμα ώστε να επόμενα ματς να είμαι σε θέση να βοηθήσω».


Εγκωμιαστικά σχόλια από την αγγλική έκδοση του Eurosport για το γκολ του Σλοβάκου Βλάντιμιρ Βάις στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Στο αφιέρωμα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που έκαναν οι Αγγλοι ξεχώρισαν πέντε κορυφαίες στιγμές. Η πρώτη ήταν ο επιστροφή του Ιγκερ Κασίγιας στη Ρεάλ Μαδρίτης.

 Στη δεύτερη έχουν την κλάση των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι οι οποίοι σημείωσαν χατ-τρικ. Στο Νο3 τοποθέτησαν την αποτελεσματικότητα της Παρί Σεν Ζερμέν στις εκτελέσεις κόρνερ. Στην τέταρτη ανέφεραν την νίκη έκπληξη της Βασιλείας επί της Τσέλσι στο Λονδίνο(1-2) και στην πέμπτη έχουν το εντυπωσιακό γκολ του Βλάντιμιρ Βάις. Αναφέρουν χαρακτηστικά:«Όσοι δεν το είδατε, χάσατε. Μία ταχύτατη ατομική προσπάθεια γεμάτη λαμπρότητα και αλαζονεία».

Ο πατέρας του Βλαντιμίρ Βάις ο οποίος είναι προπονητής στο Καζακστάν και στην Καϊράτ αποθέωσε τον εξτρέμ του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε ο γιος μου, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ. Ηταν πολύ ευχαριστημένος για την εμφάνισή του, όχι όμως για το αποτέλεσμα. Είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Είδα το ματς, ήταν ένα τρελό παιχνίδι, στο α' ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός, πιο ισχυρός από την Παρί. Οι Ελληνες είχαν ευκαιρίες, δοκάρια, ένα είχε ο γιος μου. Ωστόσο, στο β' ημίχρονο ο Ολυμπιακός έχασε τον αέρα και δέχθηκε τρία γκολ από στημένα. Πραγματικά δεν του άξιζε μια τέτοια ήττα».

Ο πορτογαλικός Τύπος έπλεξε το εγκώμιο του Λιούμπομιρ Φέισα. Ο σέρβος αμυντικός χαφ της Μπενφίκα και πρώην του Ολυμπιακού έχει κερδίσει εμπιστοσύνη του προπονητή του Ζόρζε Ζέσους.

«Ο Φέισα αγωνίστηκε δεύτερη φορά στους Αετούς της Λισσαβόνας και μαζί με τον Νεμάνια Μάτιτς προσδίδουν ασφάλεια στη μεσαία γραμμή της Μπενφίκα», αναφέρει το δημοσίευμα. 
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ