2013-09-19 22:34:15
Φωτογραφία για ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο ο Χριστοδούλου προκειμένου να μην πιάνει θέση ξένου ο 18χρονος Κύπριος γκαρντ, κάτι που θα είναι κέρδος και για το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου είναι από την Κύπρο, πιάνει θέση ξένου στο ερυθρόλευκο ρόστερ και για αυτόν τον λόγο δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου στην χώρα μας. Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει όριο στο θέμα ξένων.

Ο 18χρονος Κύπριος γκαρντ, ο οποίος ενθουσίασε με τις εμφανίσεις του στα φιλικά των πρωταθλητών Ευρώπης, είναι θέμα χρόνου να βγάλει ελληνικό διαβατήριο ώστε να μην πιάνει θέση ξένου. Ήδη στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr" έχουν ξεκινήσει διαδικασίες ώστε αυτό να γίνει πράξη, ενώ θα βοηθήσει και το γεγονός πως ο παππούς του παίκτη είναι Έλληνας.

Το να βγάλει κοινοτικό διαβατήριο ο ταλαντούχος γκαρντ, Ανδρέας Χριστοδούλου, δεν θα είναι κέρδος μοναχά για τον Ολυμπιακό, αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ και την Εθνική Ελλάδας, καθώς ο νεαρός παίκτης έχει τις προδιαγραφές (εφόσον δουλέψει) να εξελιχθεί στο μέλλον σε σπουδαίο μπασκετμπολίστα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ