2013-09-20 09:22:55
Φωτογραφία για ΠΙΣΤΗ ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Δεν χάνει την πίστη του στον φετινό Ολυμπιακό ο Μίτσελ και είναι σίγουρος για την πορεία που θα έχει η ομάδα του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν ανησυχεί για τη συνέχεια στο Champions League και ποντάρει πολλά σε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Άντερλεχτ.

Αυτό, άλλωστε, φάνηκε και μετά την βαριά ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League.

Την επόμενη κιόλας μέρα ο Ισπανός τεχνικός επιχείρησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, λέγοντας πως δεν θέλει να βλέπει σκυμμένα κεφάλια και τους τόνισε πως για ένα ημίχρονο ήταν καλύτεροι από τους Γάλλους.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια και προσπαθεί να μεταδώσει αυτή την αισιοδοξία και στους παίκτες του.

Ανάλογη ήταν και η αισιοδοξία που εξέφραζε ο 50χρονος τεχνικός σε συζητήσεις που είχε με ανθρώπους της διοίκησης στην αρχή της προετοιμασίας, όταν η ομάδα δεν έπειθε με το ποδόσφαιρο που απέδιδε και ελάχιστοι περίμεναν ότι θα παρουσιάσει τέτοια βελτίωση.


Τα αποτελέσματα και τα έργα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, βέβαια, δικαιώνουν απόλυτα τον Μίτσελ.

Στα παιχνίδια που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα και το πρώτο ημίχρονο με την Παρί οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδώσει ελκυστικό ποδόσφαιρο και, παρόλο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε στο β’ μέρος του αγώνα του Champions League, ο Μίτσελ παραμένει είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια και περνάει το μήνυμα ότι οι ερυθρόλευκοι μπορούν να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα της Αντερλεχτ.

Το παιχνίδι στο Βέλγιο έχει εξελιχθεί σε... ματς της χρονιάς, αφού με μία νίκη, οι ερυθρόλευκοι βάζουν τις βάσεις για το Europa League και μπορούν να ελπίζουν για τη δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο 50χρονος προπονητής κατάφερε να κερδίσει και τους πιο δύσπιστους και τώρα καλείται να διατηρήσει αυτή την εικόνα στην πορεία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το ροτέισον εν όψει του ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Μίτσελ έχει το υλικό για να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού σε σχέση με τον αγώνα με τους Παριζιάνους.

Όλα δείχνουν ότι ο Σαβιόλα θα φορέσει φανέλα βασικού, παίζοντας απ’ την αρχή με τον Μήτρογλου, ο Κάμπελ θα παίξει στα άκρα της επίθεσης (νοκ άουτ είναι με θλάση ο Φουστέρ, αφού θα είναι εκτός για 10-15 μέρες) και ο Μανωλάς θα επιστρέψει στο κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας.

Παράλληλα, αντί του τραυματία Μπονγκ θα παίξει ο Χολέμπας, ενώ μένει να φανεί αν ο Μίτσελ θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Εντινγκά και τον Γιαταμπαρέ.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει λογικά ο Παπάζογλου (λόγω του τραυματισμού του Σαλίνο και της ανετοιμότητας του Τόρες).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ