2013-09-20 09:11:24
Φωτογραφία για ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ Γ. ΡΟΥΠΑΚΙΑ
Το κινητό του Γ. Ρουπακιά έδωσε τα πρώτα σημαντικά στοιχεία στους αστυνομικούς σχετικά με το σχέδιο δράσης το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Επιβεβαιώνοντας τα όσα είπε η σύζυγός του ο Γ. Ρουπακιάς ήταν στο σπίτι στη Νίκαια όπου ειδοποιήθηκε από άλλους για να σπεύσει στην Αμφιάλη.

Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει περισσότερα από ένα τηλεφωνήματα την επίμαχη ώρα. Έχουν στη διάθεσή τους τους αριθμούς και τα στοιχεία των ανθρώπων στους οποίους ανήκουν τα τηλέφωνα. Γνωρίζουν με λίγα λόγια ποιος ήταν εκείνος που ειδοποίησε τον Γ. Ρουπακιά για το σχηματισμό της ομάδας κρούσης και την περιοχή όπου έπρεπε να πάει. Γνωρίζουν επί της ουσίας από ποιους οργανώθηκε η ομάδα που από το ''πουθενά'' εμφανίστηκε έξω από την καφετέρια όπου βρισκόταν ο Παύλος Φύσσας με την παρέα του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός απ' τους αριθμούς τηλεφώνων υπάρχουν και μηνύματα που δείχνουν πολλά στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση. Τα πρώτα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 45χρονου Γιώργου Ρουπακιά έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, όμως περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες αναμένονται από τη Δευτέρα, όταν και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη. 

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ