2013-09-20 10:30:07
Φωτογραφία για «ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
O Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, την Τρίτη στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώην πρόεδρος των ερυθρόλευκων ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και βλέποντας το ματς θυμήθηκε μια παλιά μεταγραφική ιστορία από τότε που έκανε αυτός κουμάντο στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr".

Είχε να κάνει με τον διεθνή Γάλλο Μπλες Ματουιντί που "έβγαλε μάτια" στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Σωκράτης Κόκκαλης θυμήθηκε, λοιπόν, ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν ενδιαφερθεί για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή επί προεδρίας του.

Όπως έλεγε, τον είχε ξεχωρίσει, μαζί με τον Κέβιν Μιραλάς, όταν έπαιζαν και οι δύο στη Σεντ Ετιέν, ο διευθυντής σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είχε "καλό μάτι", όπως έλεγε χαμογελώντας ο Κόκκαλης, αλλά παρά τις πιέσεις του, ο Ματουιντί δεν αποκτήθηκε γιατί ήταν πολύ ακριβός.

Πάντως, επαφές με τη γαλλική ομάδα για τον 23χρονο, τότε, μέσο είχαν γίνει. Ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση για τον παίκτη, αλλά επειδή είχε μπει σε μια "πολιτική λιτότητας" δεν έκανε την υπέρβαση για τον ταλαντούχο Γάλλο.

Αντιθέτως, αποκτήθηκε μόνο ο Μιραλάς από τη γαλλική ομάδα το καλοκαίρι του 2010, όταν ο Σωκράτης Κόκκαλης παρέδωσε τον Ολυμπιακό στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δημοκρατία και πατριώτες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δημοκρατία και πατριώτες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ