2013-09-20 10:39:06
Φωτογραφία για Επισκόπηση Τύπου - Tι γράφουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 4.000.000 Ελληνες στο έλεος του Θεού!

Η εφημερίδα γράφει ότι "σχεδόν 4.000.000 άνθρωποι στην Ελλάδα είναι ανασφάλιστοι, που σημαίνει ότι... δεν έχουν καμία πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (αυτοί και τα παιδιά τους), ή, εάν έχουν, την πληρώνουν από την τσέπη τους, ως αποτέλεσμα της σκληρής οικονομικής ύφεσης και των Μνημονίων που ταλανίζουν τη χώρα τα τελευταία τρία χρόνια!".

ΕΘΝΟΣ: Αποκάλυψη για τα τάγματα εφόδου

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "συγκλονιστικά στοιχεία για την εγκληματική δράση που αναπτύσσουν οι συμμορίες της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει πρώην στέλεχος της οργάνωσης. Ο Παύλος Φύσσας είχε γίνει στόχος των νεοναζί από καιρό λόγω της αντιφασιστικής δράσης του".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Οι άγνωστες εκθέσεις για τους σεισμούς!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "για δύο άγνωστες εκθέσεις, οι οποίες ουσιαστικά έρχονταν να προαναγγείλουν τα σεισμικά φαινόμενα, που θα ακολουθούσαν στη Φθιώτιδα, κάνει λόγο στο news.gr ο καθηγητής σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Ακης Τσελέντης".


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 50 «καυτοί» φάκελοι για τη Χρυσή Αυγή

Η εφημερίδα γράφει ότι "διαδικασίες ώστε να χαρακτηριστεί το κόμμα της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, με ό,τι αυτό πιθανό να δρομολογεί, έχει κινήσει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Προς την κατεύθυνση αυτή ο υπουργός Νίκος Δένδιας απέστειλε χθες στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου φάκελο με αξιόποινες πράξεις μελών και υποστηρικτών του ακροδεξιού κόμματος -που κατά καιρούς έχει επιληφθεί η Ελληνική Αστυνομία-, ώστε να αποφανθεί αν αυτές προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ομολογία ενοχής!

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "στη ρύθμιση για τις εγκληματικές οργανώσεις ζήτησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας να ενταχθούν τα αδικήματα που έχουν διαπράξει μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Μόνο που η σχετική διάταξη του Ποινικού Κώδικα, η οποία επιφυλάσσει αυστηρότερη ποινική μεταχείρισή στους δράστες, ισχύει, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει εφαρμοστεί σε κανένα περιστατικό ναζιστικής βίας!"

ΕΣΤΙΑ: Σοβαρές επιπτώσεις από τη δολοφονία

Η εφημερίδα τονίζει ότι "οι πολιτικές επιπτώσεις του προχθεσινού εγκλήματος φοβούμεθα ότι θα είναι σοβαρώτατες. Μακάρι η Κυβέρνησις Σαμαρά να ελέγξη τα πράγματα. Αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο. Διότι η προπαγάνδα της Αριστεράς έχει αποδείξει ότι ξέρει να εκμεταλλεύεται τα πάντα. Η δε στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν το «ατύχημα» που περίμενε, για να προκαλέση πολιτική αναταραχή, με απώτερο σκοπό την ανατροπή της Κυβερνήσεως".

Η ΑΥΓΗ: Ακραία παιχνίδια Σαμαρά με τη φωτιά

Σύμφωνα με την εφημερίδα "αναγκαστικός ελιγμός Σαμαρά με διάγγελμα υπό το βάρος της διεθνούς κατακραυγής για την κυβερνητική ανοχή στη Χρυσή Αυγή. Μετά τον Χρ. Λαζαρίδη, ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, Τ. Μπαλτάκος, επανέρχεται στο παραλήρημα: «Εμείς λέμε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο πράγμα»".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ανακαλύπτουν το παρακράτος

Η εφημερίδα γράφει ότι "με καθυστέρηση μιας μέρας αποφάσισε ο πρωθυπουργός να καταδικάσει την αποτρόπαιη δολοφονία του 34χρονου από χρυσαυγίτη. Απέφυγε να αναφέρει το όνομα της φασιστικής οργάνωσης και κινήθηκε σε χαμηλούς τόνους, ωστόσο έδειξε ότι συμμερίζεται απολύτως τις απόψεις του στενού συνεργάτη του, Χρύσανθου Λαζαρίδη, περί των ευθυνών των «δύο άκρων»".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ανοίγει ο φάκελος «Χρυσή Αυγή»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "τον φάκελο «Χρυσή Αυγή» ανοίγει η κυβέρνηση στον απόηχο της εν ψυχρώ δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα, που συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας κοινοποίησε χθες στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη τον φάκελο της Κρατικής Ασφάλειας για 30 επεισόδια με πρωταγωνιστές μέλη ή υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής".

Ο ΛΟΓΟΣ: Ενεση ρευστότητας

Σύμφωνα με την εφημερίδα "συμβάσεις για χρηματοδότηση επιχειρήσεων και νοικοκυριών με κεφάλαια συνολικού ύψους 3,06 δις ευρώ, θα έχουν υπογραφεί ως το τέλος του χρόνου με αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων που διαχειρίζεται το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μήνυμα αγωνιστικής ανάτασης οι χιλιάδες λαού και νεολαίας την πρώτη μέρα

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "ένας διαφορετικός κόσμος ξεδιπλώνεται και φέτος, στο 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Αττικής μέσα από τις πλούσιες πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις ήρθαν σε επαφή, χτες, πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, με το κάλεσμα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ προς το λαό: «Αλλαξε τον κόσμο, το έχει ανάγκη".

ΤΑ ΝΕΑ: Κυρία Εισαγγελεύ, Ιδού η συμμορία!

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τον φάκελο με τους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής έστειλε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, επιδιώκοντας να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου. «Δεν θα επιτρέψουμε στους επιγόνους των Ναζί να τρομοκρατούν», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς".

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Σφαγή διοικητικών στο Αριστοτέλειο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Βρίσκει ρυθμό το Χ.Α. Νέα άνοδος 2,19% για τον Δείκτη

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μετά τη Wall Street, στο... πάρτι του Μπεν (Μπερνάνκι) προσκλήθηκαν και οι υπόλοιπες αγορές που υποδέχθηκαν με μεγάλη ικανοποίηση την απόφαση της Fed να μην «κατεβάσει τον διακόπτη» στα πιεστήρια και να συνεχίσει να τροφοδοτεί το διεθνές χρηματοοικονομικό σύστημα με 85 δισ. δολ. κάθε μήνα, έστω και αν ο βασικός λόγος γι΄αυτό ήταν η ανησυχία της κεντρικής τράπεζας για τις προοπτικές της οικονομίας των ΗΠΑ".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Φοροδιαφυγή 40 δισ. ευρώ από τον ΦΠΑ στην πενταετία

Η εφημερίδα τονίζει ότι "στα 39,8 δισ. ευρώ εκτιμώνται αθροιστικά οι απώλειες εσόδων που είχε η Ελλάδα την περίοδο 2008-2012 στον τομέα του ΦΠΑ. Σύμφωνα με μελέτη της Κομισιόν, η συλλογή ΦΠΑ αποτελεί οξύτατο πρόβλημα σε πολλές χώρες, ενώ για τη χώρα μας παρατηρείται ότι με την εμφάνιση της κρίσης το 2008 η κατάσταση επιδεινώθηκε ραγδαία". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ