2013-09-20 11:10:14
Φωτογραφία για ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Το Ρέθυμνο θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 12 μ.μ. ο Ολυμπιακός, που έχει μπει πλέον στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι δυο ομάδες θα παίξουν στο κλειστό της Γλυφάδας, καθώς στο ΣΕΦ υπάρχει έκθεση και το ματς θα είναι προπονητικού χαρακτήρα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Ματ Λοτζέσκι και Εϊσι Λο, όπως και του Δημήτρη Μαυροειδή. Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο είναι σε θέση να παίξει, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να τον προστατέψει και για αυτό ο παίκτης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο Εϊσι Λο εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στα πλευρά, αλλά κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει κι έτσι θα μείνει για λίγες ακόμη μέρες εκτός προπόνησης, ακολουθώντας θεραπεία και ατομικές. Τέλος, ο Δημήτρης Μαυροειδής έχει πρόβλημα στο γόνατο και θα απουσιάσει για ένα διάστημα.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό με το τρίτο τους φιλικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και λίγο πριν αναχωρήσουν για την Τουρκία. Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο δεν προσφέρεται βέβαι για συμπεράσματα, αλλά περισσότερο για να βρουν ρυθμό οι παίκτες και να δουλέψουν τα συστήματα υπό κανονικές συνθήκες.


Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα κάθε μέρα δείχνουν να προσαρμόζονται όλο και περισσότερο και πλέον μένει η ένταξη και των διεθνών στην ομάδα. Ο Κώστας Σλούκας θα είναι ο πρώτος που θα μπει στις προπονήσεις, όπως ήδη έχουμε αναφέρει. Ο Ελληνας γκαρντ θα ξεκινήσει την Κυριακή και τη Δευτέρα θα ακολουθήσουν οι Γιώργος Πρίντεζης και Στράτος Περπέρογλου οι οποίοι θα φύγουν κατευθείαν για την Κωνσταντινούπολη μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Τελευταίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος θα μπει την Τρίτη, καθώς θα συμμετάσχει σε εκδήλωση της Ευρωλίγκας. Ο "Kill Bill" θα χάσει το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Μπουντιβέλνικ.

Από εκεί και πέρα, ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να βγει το ελληνικό διαβατήριο του Ανδρέα Χριστοδούλου, όπως σαςενημερώσαμε. Ο Κύπριος γκαρντ ενθουσίασε με τις εμφανίσεις του στην Πάτρα και δείχνει πως τα επόμενα χρόνια μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό.

Τέλος, ο Γιώργος Γεωργάκης πιθανότατα θα δοθεί δανεικός στα Τρίκαλα, καθώς ούτως η άλλως δεν έχει κάποιον ρόλο στον Ολυμπιακό πέρα από αυτόν του βοηθητικού στις προπονήσσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ