2013-09-20 22:18:03
Φωτογραφία για Κόλλησαν AIDS στα γυρίσματα ταινιών - Πανικός στο Hollywood
Σπαράζει καρδιές το ζευγάρι των πορνοστάρ, το οποίο διαγνώστηκε με τον ιό του Aids.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, όταν περιέγραφαν πώς ενημερώθηκαν ότι έπασχαν από την νόσο, ενώ δεν σταμάτησαν να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης.

Όπως αποκάλυψε η 29χρονη πορνοστάρ Κάμερον Μπέι σε ένα από τα γυρίσματα ο συμπρωταγωνιστής της, ο οποίος δεν φορούσε προφυλακτικό, τραυματίστηκε στα γεννητικά όργανα και άρχισε να αιμορραγεί.

Η κοπέλα δεν ξεκαθάρισε αν αυτός της μετέδωσε τον ιό, ενώ κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, μίλησε ένας ακόμα πορνοστάρ, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον ιό και ενημερώθηκε για αυτό μέσα στον μήνα.

Πηγή από την βιομηχανία του σεξ ανέφερε ότι «Πολλές εταιρίες παραγωγής είναι κατά των προφυλακτικών, γιατί όπως λένε επηρεάζουν τις πωλήσεις»!

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, που σκοπό είχε να πείσει τους εργαζόμενους του χώρου να είναι πιο προσεκτικοί, επενέβη μέσω τηλεφώνου ένας ακόμα άνθρωπος, ο οποίος είχε προσβληθεί από το AIDS και είπε πώς ο ίδιος συμμετείχε και σε ταινίες με straight και σε ταινίες με gay πρωταγωνιστές Η υπόθεση έχει σπείρει πανικό στο Hollywood.

Πηγή: Star
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ