2013-09-21 08:53:05
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Είσαι Χρυσαυγίτης;
Είσαι Χρυσαυγίτης? Κοίταξε το! Ψάξε το! Κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό σου. Όχι δεν είπα πως είσαι χαζός, αλλά κάτι έχει στραβώσει μέσα σου.

Το ξέρω, ο κόσμος είναι σκληρός, για κάποιους μάλιστα υπέρμετρα σκληρότερος απο ότι είναι σε κάποιους άλλους. Αλλά σκέψου το. Εσύ πάντα θα είσαι αυτός που λύγισε. Δεν άντεξες.

Αν κλέψεις για να φας, θα βρω τρόπο να σε καταλάβω.

Αν γίνεις χρυσαυγήτης, έχεις κατρακυλήσει όσο δεν πάει και θα πάρεις σίγουρα στο λαιμό σου πολύ κόσμο. Δε θα σε καταλάβω ποτέ.

Έχεις την ανάγκη να νιώσεις πως ανήκεις σε μια ομάδα που θα μοιραστείς μαζί τους το βάρος που δεν μπορείς εσύ να σηκώσεις? Ισχύς εν τη ενώσει λένε! Ναι αλλά θα ξέρεις πάντα μέσα σου πως μόνος σου είσαι αδύναμος και πως χρειάζεσαι δεκανίκι.

Θα ξαλαφρώσεις για λίγο. Ίσως. Να είσαι σίγουρος όμως πως δε θα κρατήσει για πολύ γιατί θα σε φορτώσουν με πολλαπλάσια βάρη. Βάρη που δε σηκώνονται… Ποια βάρη?


Εσύ είσαι ο έξυπνος, φρόντισε να το βρεις όσο είναι νωρίς.

Θέλεις να είσαι αυτός?

Θέλεις να γίνεις αυτός?

Θέλεις να γίνεις αυτός ο γελοίος που περπατάει σε παράταξη, με βήμα με τους υπόλοιπους ψυχικά κλωνισμένους για να νοιώσεις δυνατός?

Νιώθεις να παίρνεις δύναμη όταν φοράς αυτό το μαύρο μπλουζάκι και ένα παντελόνι παραλλαγής? Είσαι μπερδεμένος. Όχι, δε θα γίνεις ποτέ Ράμπο. Ότι και να φορέσεις. Πρέπει να σου πώ κάτι που δε σου το πε κανένας όταν έπρεπε, τότε που σαν σφουγγάρι ρουφούσε το μυαλό σου ότι έβλεπε γύρο του. Ο Ραμπο δ ε ν υπάρχει.

Όταν η πατρίδα σου σε χρειάστηκε σε φώναξε και έβαλες την παραλλαγή.

Ένιωσες υπερήφανος που φορώντας αυτή τη στολή υπηρέτησες την πατρίδα σου!

Τώρα θέλεις να νιώσεις ξανά έτσι… Υπερήφανος! Ωραίο συναίσθημα, συμφωνώ !

Όμως αυτοί που σου δώσαν αυτή τη φορά τη στολή και σε χτύπησαν στην πλάτη δεν είναι η πατρίδα σου. Την παραλλαγή την φορούν όσοι είναι έτοιμη να βάψουν τα χέρια τους με αίμα. Ετοιμάσου. Θα γίνεις ένας από αυτούς.

Ένας εγκληματίας Λένε… Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια.

Δες το καλύτερα το πράγμα γιατί σε λίγο δε θα έχεις τίποτα από αυτά που επικαλείσαι.

Αν νομίζεις πως δεν έχεις να χάσεις κάτι πλέον εδώ που μας φτάσαν…

Συγχαρητήρια! Βρήκες τον τρόπο να χάσεις ακόμα περισσότερα…

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ