2013-09-21 11:45:10
Φωτογραφία για Οι αποχρώσεις του ροζ στη χειμερινή γκαρνταρόμπα είναι must!
Το pink trend είναι αδιαμφισβήτητα η πιο ρομαντική πινελιά στις εμφανίσεις της νέας σεζόν. 

Δες τι προτείνουν οι οίκοι μόδας Οι πιο παλ αποχρώσεις του ροζ είναι οι πρωταγωνιστές για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-2014 και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι κάθε γυναίκα θα λατρέψει το νέο romantic look.

Δες τι προτείνουν οι οίκοι μόδας και υιοθέτησε το trend με το δικό σου, μοναδικό στυλ:

# Sexy-Romantic:

Με 40 ‘s ρετρό διάθεση , επανέρχονται δυναμικά τα σατέν υφάσματα και τα film noir γίνονται η απόλυτη έμπνευση!Το νέο- retro-inspired- pajama look έχει σύμμαχο τις αποχρώσεις του ροζ, που μετατρέπουν ακόμα και το πιο αισθησιακό κομμάτι σε θηλυκό… μέσο αποπλάνησης!

# Pink Coats:

Η κομψότητα γίνεται εύκολη υπόθεση όταν ένα μόνο κομμάτι θα σου χαρίσει ό,τι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ξεχωριστές εμφανίσεις… Γούνες, παλτό, κάρντιγκαν ζακέτες, καμπαρντίνες, όλα γίνονται ροζ και τονίζουν την πιο θηλυκή πλευρά σου με μοναδικό τρόπο.


# Let it… bag!

Βεβαίως δεν θα μπορούσαν να μην ακολουθήσουν το μεγαλύτερο color trend και οι τσάντες της σεζόν!Με αγαπημένες μας τις it-bags του οίκου Miu Miu, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-2014, ετοιμαζόμαστε να απογειώσουμε τις χειμερινές εμφανίσεις μας με ροζ αξεσουάρ!

#Suit Up:

Ακόμα και το κοστούμι που δανειζόμαστε από την αντρική γκαρνταρόμπα μετατρέπεται σε σύμβολο γυναικείας κομψότητας όταν οι αποχρώσεις του ροζ κυριαρχούν!
faysbook.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ