2013-09-21 12:16:20
Φωτογραφία για Ποια είναι στη πραγματικότητα το μοντέλο του Grand Theft Auto 5!
Η καυτή ύπαρξη με το μπικίνι είναι τελικά η Από τη στιγμή που η Rockstar ανακοίνωσε την τελευταία προσθήκη στη δημοφιλή σειρά ηλεκτρονικών παιχνιδιών και έδωσε στη δημοσιότητα την περίφημη φωτογραφία με το μοντέλο, επικράτησε ο κακός χαμός.

Με όνομα «Grand Theft Auto 5 bikini girl», οι σκληροπυρηνικοί φαν της σειράς, οι απανταχού gamers αλλά και οι «ειδικοί» του χώρου βάλθηκαν με μανία να αποκαλύψουν το πραγματικό πρόσωπο της τρυφερής ύπαρξης.

Το σαφάρι για την ανεύρεση της καλλίγραμμης κοπέλας απέδωσε πρόσφατα καρπούς, όχι όμως χωρίς τη γνωστή φιλολογία. Και βέβαια η απάντηση ήρθε από το ίδιο μέρος όπου όλες οι μεγάλες απαντήσεις για τα αμείλικτα ερωτήματα της ζωής φαίνεται πλέον να προέρχονται, το Reddit.

Και εξηγούμαστε: στις αρχές όλοι υπέθεσαν ότι η φωτογραφία ήταν μια παραποιημένη -και καρτουνίστικη, αλίμονο- εκδοχή της Kate Upton.

Άλλοι ορκίζονταν ότι το μοντέλο ήταν η Candice Swanepoel.


Αμφότερες καλές μαντεψιές, πλην όμως λανθασμένες. Μετά κυκλοφόρησαν και άλλες εκδοχές με ψιλοάγνω στα μοντέλα και «μοντέλα» του Internet.

Στο ακανθώδες και δυσεπίλυτο αυτό θέμα έδωσε πρόσφατα λύτρωση το Reddit, όταν βρέθηκε το πραγματικό μοντέλο που δάνεισε τη μορφή του στην καυτή καρτουνίστικη εκδοχή.

Είναι λοιπόν η Shelby Welinder, την οποία προσέλαβε η Rockstar από το πρακτορείο μοντέλων όπου εργάζεται για να συμμετάσχει στην προωθητική καμπάνια του παιχνιδιού ήδη από το φθινόπωρο του 2012.

Η ίδια έδωσε μάλιστα και σχετική συνέντευξη το 2012 για τη φωτογραφία, άρα η εξεύρεση της απάντησης δεν ήταν τελικά και τόσο δύσκολο έργο.

Ποια είναι όμως η μεγάλη άγνωστη Shelby Welinder; Σύμφωνα με το προφίλ της στο Twitter, η Shelby είναι μοντέλο, τυχοδιώκτης, Λονδρέζα, ταξιδευτής, περιστασιακή ηθοποιός και ιδιοκτήτρια σκύλου! Περισσότερες φωτογραφίες της στη σελίδα της στο Instagram...

to-gamato.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ