2013-09-21 14:22:55
Φωτογραφία για Πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού εκθέτει τον Μέσι
Μια ιστορία ενδεικτική των κακών σχέσεων που είχαν ο Λιονέλ Μέσι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα περιέγραψε πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο Χανς Μπάκε μιλώντας στο κανάλι «TV4 Sports» είπε πως τρεις ώρες πριν από έναν αγώνα της Μπαρτσελόνα την ώρα του φαγητού ο Μέσι ήθελε μια κόκα κόλα, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να του λέει ότι δεν πίνουμε αναψυκτικά πριν από το ματς.

Σύμφωνα με τον Μπάκε λοιπόν ο Αργεντινός πήρε την κόκα κόλα που επιθυμούσε και την ήπιε μπροστά σε όλη την ομάδα πηγαίνοντας έτσι «κόντρα» στην εντολή του Γκουαρδιόλα.

«Ήταν τρεις ώρες πριν από τον αγώνα και όλοι παίκτες έτρωγαν, τότε ο Μέσι είπε ότι ήθελε μια κόκα κόλα. «Όχι, όχι δεν πίνουμε κόκα κόλα τρεις ώρες πριν από τον αγώνα» του απάντησε ο Γκουαρδιόλα. Ο Μέσι λοιπόν σηκώθηκε και επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά με ένα κουτάκι κόκα κόλα το οποίο άνοιξε και ήπιε μπροστά στον Γκουαρδιόλα και σε όλη την ομάδα.

Φαντάσου τι γίνεται όταν ένας παίκτης με το προφίλ του Μέσι πάει ενάντια στον προπονητή του με αυτό τον τρόπο. Είναι ένας πόλεμος που ο Γκουαρδιόλα δεν μπορούσε να νικήσει. Ήταν αδύνατο», ανέφερε ο Μπάκε που δεν αποκάλυψε τις πηγές του.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ