2013-09-21 17:00:10
Φωτογραφία για O Άνθιμος δέχεται απειλές για τη ζωή του
Ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, δέχεται απειλές για την ζωή του και ... δεν πρόκειται για σατυρικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα, αλλά για καταγγελία που έκανε ο ίδιος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα τον μητροπολίτη, η ιστορία αυτή δεν κρατά περίπου ένα χρόνο, ωστόσο δεν το είχε αναφέρει ποτέ. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο κ.Άνθιμος οι αρχές τον ενημέρωσαν πως θα πρέπει να έχει πάντα μαζί του συνοδεία, διότι υπάρχει ανησυχία για την σωματική του ακεραιότητα.

«Δεν ανησυχώ, αλλά έχουν δίκιο. Έτσι που είναι τα πράγματα και υπάρχουν και παράγοντες που είναι ξένοι. Δεν υπάρχουν στοιχεία, αλλά εξαιτίας της συμμετοχής μου στη συζήτηση για τα εθνικά θέματα, το ζήτημα των Σκοπίων, της Τουρκίας και της Θράκης, κάποιοι ενοχλούνται» είπε ο μητροπολίτης.

Ο μητροπολίτης, θεωρεί ότι επειδή έχει προσπαθήσει να προασπίσει τα συμφέροντα της Ελλάδας, έχει γίνει στόχος και στο εξής θα κυκλοφορεί με δύο αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ για την ασφάλειά του. Ο ίδιος σημειώνει πάντως ότι δεν φοβάται και δεν ανησυχεί.

Αναφερόμενος στα γεγονότα των τελευταίων ημερών και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, συνέστησε ψυχραιμία και τόνισε ότι δεν πρέπει να διολισθήσουμε στη βία σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H κοινωνική μίμηση
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H κοινωνική μίμηση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ