2013-09-21 17:11:55
Φωτογραφία για Tο λιντσάρισμα της δημοκρατίας
Οφείλω να ομολογήσω ότι μετά τα τελευταία ιδίως γεγονότα, έχει αρχίσει να με καταλαμβάνει τέτοιος φόβος που δεν ένοιωσα ούτε επί χούντας.

Τρομάζω γιατί ο λόγος των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων μας έχει εξελιχθεί σε ένα επικίνδυνο πολιτικό κατήφορο που ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην έχουμε ακόμα πιο επικίνδυνες καταστάσεις.

Πολιτικοί όλων των αποχρώσεων έχουν χάσει τον έλεγχο των λεγομένων τους, κατηγορώντας οι μεν τους δε για προδότες και πολώνουν την κατάσταση για να μαζέψουν ψηφαλάκια.

Επάνω τους, φάτε τους προδότες, λιντσάρετέ τους!

Αυτές δεν είναι κουβέντες που λέγονται ούτε δημοσίως ούτε ιδιωτικώς, από ανθρώπους που θέλουν το καλό της πατρίδας μας και που ίσως τους δοθεί κάποτε η ευκαιρία να την κυβερνήσουν.

Δυστυχώς οι χουλιγκάνοι των γηπέδων έχουν μετακομίσει στα πολιτικά κόμματα και βγάζουν τα απωθημένα τους καταστρέφοντας με μίσος τις περιουσίες των άλλων και αφαιρώντας χωρίς κανένα δισταγμό την ζωή αυτών που διαφωνούν μαζί τους.


Από την συμπεριφορά και από τις πράξεις τους μπορεί να διακρίνει κανείς πως είναι άτομα με προβληματική ψυχοδιανοητική συμπεριφορά.

Όλοι αυτοί οι ψυχασθενείς εντάσσονται μέσα σε μια ομάδα, ενεργούν σαν ανώνυμος όχλος και πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι στις παράνομες ενέργειές τους χαμένοι μέσα στο πλήθος.

Νομίζουν πως γίνονται ήρωες πετώντας πέτρες και βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και λεηλατώντας τα καταστήματα της πλουτοκρατίας.

Τις ομάδες αυτές τις ανέχονται ή τις διατηρούν σχεδόν όλες οι πολιτικές παρατάξεις χωρίς να ενδιαφέρονται για τις συνέπειες αυτών των συμπεριφορών.

Στη Χρυσή Αυγή απ’ ότι φαίνεται, ο αρχηγός της κ. Μιχαλολιάκος έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με όλους αυτούς τους νταήδες που μαζευτήκανε και βρήκαν στέγη στο κόμμα του. Το κάθε προβληματικό άτομο που θέλει να εκτονωθεί και να βγάλει τα απωθημένα του, κουρεύει το κεφάλι του, φοράει μια μαύρη μπλούζα και βαφτίζεται χρυσαυγίτης. Η συμπεριφορά όμως των οπαδών είναι ανάλογη των βουλευτών της Χ.Α. που με ένα ύφος απίθανα απειλητικό βγάζουν πύρινους λόγους στη Βουλή.

Όμως δεν είναι οι μόνοι που βγάζουν πύρινους λόγους εις βάρος των πολιτικών τους αντιπάλων και είναι απαραίτητο να σταματήσει αμέσως αυτού του είδους η ρητορική αντιπαράθεση μίσους για την υφαρπαγή ψηφοφόρων.Ποιόν απειλούν και γιατί;

Σα λαός περνάμε πολύ δύσκολες ώρες και αντί να βάλουνε όλοι μαζί το κεφάλι κάτω να βρούνε λύσεις του προβλήματος, πήρανε τα μπαϊράκια και βγήκανε όλοι στους δρόμους και τα μπαλκόνια διεγείροντας τα κατώτερα συναισθήματα του κόσμου.

Οι νέοι μας δεν έχουν πλέον πατριωτικά ιδανικά, τους αφαίρεσαν τα όνειρα, δεν έχουν πρότυπα, δεν έχουν δουλειά, δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια να συμμαζευτούν και βολοδέρνουν στις καφετέριες, εύκολα θύματα της ακατάσχετης προπαγάνδας των κομμάτων ή παίρνουν των ομματιών τους και φεύγουν στο εξωτερικό να φτιάξουν τη ζωή τους

Το μόνο που καταφέρνουν όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι είναι να λιντσάρουν την καταρρέουσα Δημοκρατία μας.

Θεόφιλος Αιγινήτης     Ζωγράφος-Συγγραφέας
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ