2013-09-23 20:36:22
Φωτογραφία για Michael Douglas: Ευχαρίστησε τη σύζυγό του Catherine
Μία ξεχωριστή ήταν η χθεσινή νύχτα για τον Michael Douglas που στα τηλεοπτικά βραβεία ΕΜΜΥ για το 2013 βραβεύτηκε ως Καλύτερη Άνδρική Ερμηνεία στο "Λιμπεράτσε: Πίσω από το Κηροπήγιο". Ο σταρ εμφανίστηκε μόνος στο κόκκινο χαλί... όχι εντελώς μόνος. Στεκόταν στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή του και της συζύγου του, Matt Damon και Luciana.

"Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου Catherine για τη στήριξή της" δήλωσε ο Michael Douglas όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο του, αν και εκείνη ήταν 7.000 μίλια μακριά του, στην Κίνα.

Παρά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, έστω και προσωρινά, ο Douglas δεν είχε βγάλει τη βέρα του. Στο κόκκινο χαλί δεν δίστασε να μιλήσει στο Entertainment Tonight για την οικογενειακή του κατάσταση, τονίζοντας πως ήλπιζε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. "Όλοι είμαστε καλά. Δεν υποάρχει κα΄τι περισσότερο να πω. Απλώς πήραμε ένα μικρό διάλειμμα. Μιλάμε. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και είμαι γεμάτος ελπίδα".

Επίσης ο Douglas αποκάλυψε ότι το ζευγάρι δεν θα γιορτάσει μαζί τα γενέθλιά του, την Τετάρτη, καθώς η Catherine Zeta Jones θα είναι με τα παιδιά κι εκείνος θα έχει γυρίσματα στο New Mexico.

lefteria.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Sold out το iPhone 5S στις ΗΠΑ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Sold out το iPhone 5S στις ΗΠΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ