2013-09-24 23:53:36
Φωτογραφία για Βοήθεια, χάνω το παιδί μου... - Μητέρα αναγνώστρια του tromaktiko σε απόγνωση
Απευθύνομαι σε σας καθώς ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Βλέπω το παιδί μου να χάνεται μπροστά στα μάτια μου και νιώθω ανήμπορη να το βοηθήσω.

Ζω σε μία μεγάλη επαρχιακή πόλη που δυστυχώς μαστίζεται από διαφόρων ειδών ναρκωτικά. Ο γιος μου, σχεδόν 40 ετών, είναι εξαρτημένος από την κοκαΐνη. Ο έμπορος ο οποίος τον προμηθεύει είναι γνωστός και σε μένα και στην ευρύτερη περιοχή. Δυστυχώς οι αστυνομικές αρχές της πόλης μας δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να λύσουν το πρόβλημα ή τουλάχιστον να μας απαλλάξουν από τα κατακάθια της κοινωνίας που ζουν εις βάρος των παιδιών μας και τα προμηθεύουν με τον θάνατο. Ο συγκεκριμένος έμπορος, του οποίου το όνομα είναι γνωστό σε μένα, δεν διστάζει να παραδέχεται πως ο ίδιος προμηθεύει τον γιο μου. Σε μία προσπάθεια μου να βρω κάποια λύση απευθύνθηκα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Δυστυχώς, το μόνο που κατάφερα ήταν να μου πουν ότι ο άνθρωπος που ασχολείται με το πρόβλημα στην πόλη που ζω είναι απολύτου εμπιστοσύνης τους και να απευθυνθώ εκεί
. Όμως, δεν εμπιστεύομαι κανέναν από τους ιθύνοντες στην πόλη μου , θεωρώ ότι όλοι γνωρίζουν και κάνουν τα στραβά μάτια, είτε διότι επωφελούνται από το εμπόριο είτε γιατί φοβούνται να ασχοληθούν είτε γιατί δεν ενδιαφέρονται. ! Έχω απηυδήσει. Επιπροσθέτως φοβάμαι και για τα άλλα τρία μου παιδιά. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι μπορεί να γίνει αν εγώ καταγγείλω αυτά που γνωρίζω στις αρχές της πόλης μου και κάποιος απ αυτούς το μάθει και θελήσει είτε να μου κλείσει το στόμα είτε να μ εκδικηθεί. Δυστυχώς, ο γιος μου δεν παίρνει από λόγια. Ενίοτε αρνείται ότι κάνει χρήση. Ακόμη και όταν το παραδέχεται ισχυρίζεται ότι το ελέγχει. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι άλλη. Έχει ήδη χάσει πολλά απ αυτήν του την εξάρτηση, πρέπει κάτι να κάνω ώστε να μην χάσει και την ζωή του. Γνωρίζω ότι για να απαλλαγεί κάποιος απ αυτήν την κατάρα πρέπει να το θέλει ο ίδιος. Όμως είναι δυνατόν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι όλοι αυτοί που σκορπούν τον θάνατο? Τι να κάνω? Σας παρακαλώ βοηθήστε με.

Αναγνώστρια Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ