2013-09-29 11:07:16
Φωτογραφία για ΚΑΡΕΜΠΕ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του μίλησε στους Ιταλούς ο Κριστιάν Καρεμπέ, τονίζοντας ότι θέλει να πετύχει πολλά με τον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος στρατηγικός σύμβουλος των ερυθρόλευκων έδωσε συνέντευξη στο «TuttoMercato Web» με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι της Μίλαν με τη Σαμπντόρια στην οποία είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν, μιλώντας μεταξύ άλλων και για την παρουσία του στο Θρύλο.

«Βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά πρώτη χρονιά και θέλω να πετύχω πολλά με τον Ολυμπιακό. Επιθυμώ να τα πάω καλά», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος, ενώ σχετικά με το πέρασμα του Γκρέκο από το Λιμάνι ανέφερε:

«Δεν είναι εύκολη η πρώτη σεζόν στο εξωτερικό. Για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές είναι μεταβατική. Είναι πολύ σημαντικός για τη Λιβόρνο».

Επιπλέον ο Καρεμπέ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να εργαστεί κάποια στιγμή στην Ιταλία: «Ποτέ μη λες ποτέ. Δεν ξεχνάω ότι στο Καμπιονάτο αγωνιζόμουν όταν έκανα μεταγραφή στη Ρεάλ».

Παράλληλα δεν δίστασε να τοποθετηθεί και για τη μεταγραφή του καλοκαιριού, εκείνη του Μπέιλ στη Ρεάλ: «Δεν πήρε απλώς έναν εξαιρετικό παίκτη, είναι μία μεγάλη εμπορική συμφωνία. Να είστε σίγουροι ότι θα τα βγάλει αυτά τα λεφτά και με το παραπάνω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ