2013-09-29 12:15:05
Φωτογραφία για Πολιτικός διωγμός οι συλλήψεις Χρυσαυγιτών; Άποψη αναγνώστη...
Δεν είμαι χρυσαυγίτης γιατί πολλά από τα οποία λένε και εκθειάζουν τα θεωρώ ξεπερασμένα και γενικά δεν με τραβάει η ιδεολογία τους! Περισσότερο θεωρώ ειλικρινή τον κ. Τσίπρα παρ' ότι σε επί μέρους θέματα διαφωνώ! Αλλά αυτό που συνέβη με το τηλεσόου Σύληψης Αρχηγού κόμματος και όλων των Βουλευτών του, χρησιμοποιόντας νόμο που είχε ψηφιστεί ειδικά για την 17Νοέμβρη, δεν μου αφήνει περιθώρια, όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε κάθε σκεπτόμενο Δημοκράτη Πολίτη ότι πρόκειται καθαρά περί Πολιτικού διωγμού!

Τα Μεγάλα ΜΜΕ καθώς και τις μεγάλες Εφημερίδες απαξιώ να τις διαβάζω γιατί εκθειάζουν πάντα το κυβερνών κόμμα, είτε φοβούμενοι την κρατική οργή είτε φοβούμενοι την κρατική... Επιδότηση! Πανευρωπαϊκά πάλι ... Πήραμε την πρωτιά.. Όπως και στην διαφθορά ... Αστυνομικοί με .... Κουκούλες συλαμβάνουν επ´ αυτοφώρω βουλευτές για .... Κακούργημα! Γιατί λέει, κάποιος που ήταν μέλος αλλά επίσημα ..
. ΔΕΝΉταν μέλος (δεν είχε γραφτεί) Σκότωσε λέει ένα μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έξω από ένα καφενείο που .. Έβλεπαν ποδόσφαιρο! Και επικοινώνησε λένε με την χρυσή Αυγή άρα Δολοφόνοι είναι και η Χρυσή Αυγή! ΑΡΑ ΉΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ! Σωστός συλλογισμός! Η απευθύνονται σε χαζούς, ή Νομίζουνε ότι επίσημα κανένας πλέον δεν θα εκδηλώνεται υπέρ της χρυσής αυγής φοβούμενος τις Διώξεις, τις παρακολουθήσεις, τα φακελώματα κλπ (Ότι δηλαδή γινόταν φανερά επί Χούντας, ποιός μου λέει ότι δεν γίνεται τώρα κρυφά) Εμ Βέβαια τώρα θα λέει κάθε πολίτης Εδώ δεν φοβήθηκαν βουλευτές και Αρχηγό κόμματος εμένα που είμαι απλός πολίτης; Θα με συλάβουν και μόνο που υποστηρίζω την ΧΑ! Εμ όμως δεν είναι έτσι αν έτσι νομίζουν Οι έλληνες δεν Φοβούντα! Οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ! Αυτοί που δεν φοράνε κουκούλες, αυτοί που δεν πετούν μολότωφ και δεν καταστρέφουν περιουσίες εκμεταλευόμενοι την ανωνυμία του πλήθους στις πορείες με κουκούλες και μαντήλια! Και οι Αστυνομικοί όταν γνωρίζουν ότι κάνουν κάτι νόμιμο δεν .... Φοράνε κουκούλες!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ