2013-09-30 15:17:27
Φωτογραφία για Επιχειρησιακός αρχηγός της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης – Τους
εκπαίδευε για... πόλεμο
Το «πουλέν» του Νίκου Μιχαλολιάκου ήταν ο υπεύθυνος για την εκπαίδευση των μελών της Χρυσής Αυγής. Το πόρισμα του Αρείου Πάγου αποκαλύπτει το ρόλο του Ηλία Κασιδιάρη. 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανήκε στον «σκληρό πυρήνα» της Χρυσής Αυγής, μαζί με τους Γιάννη Λαγό, Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο, που βρισκόταν ένα... σκαλί κάτω από τον υπαρχηγό της οργάνωσης, Χρήστο Παππά. 

Εκτός από πρωτοκλασάτο στέλεχος του κόμματος, ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν και ο επιχειρησιακός αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη ήταν υπεύθυνος για την εκπαίδευση της οργάνωσης. 

Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη του Ηλία Κασιδιάρη για τις πολεμικές τέχνες και το street fighting, ενώ πολλές φορές έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες του στο έντυπο της Χρυσής Αυγής, που τον δείχνουν να δίνει συμβουλές σχετικά με πολεμικές τέχνες. 

Επίσης, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε υπό την εποπτεία του τις εξετάσεις και τις δοκιμασίες από τις οποίες περνούσαν τα μέλη της οργάνωσης που ήθελαν να... ανέβουν κλίμακα και να μπουν στον «κλειστό πυρήνα» κάθε τοπικής οργάνωσης, ο οποίος αποτελούνταν μόνο από λίγα άτομα και από εκείνους που ο Ηλίας Κασιδιάρης θεωρούσε απόλυτα ικανούς.  pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ