2013-10-04 18:00:52
Φωτογραφία για ΦΑΝ ΝΤΕΝ ΜΠΡΟΜ : ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΞΑΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΜΙΤΡΟΒΙΤΣ!
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια παρά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, δήλωσε ο προπονητής της Άντερλεχτ, Γιον Βαν ντεν Μπρομ. Ο Βέλγος τεχνικός τόνισε πως δε θα αφήσει ξανά τον Μίτροβιτς να εκτελέσει πέναλτι μετά την αποτυχημένη του προσπάθεια κόντρα στον... Ρομπέρτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το χαμένο πέναλτι: «Ήταν το κρίσιμο σημείο. Έπρεπε να μπει αλλά δυστυχώς δεν μπήκε. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ο Μίτροβιτς όσο και να θέλει δεν εκτελεί ξανά πέναλτι».

Για το ματς: «Ο αθλητισμός σε αυτό το επίπεδο μπορεί να είναι σκληρός. Παίξαμε τόσο καλά και όμως το σκορ είναι 3-0. Είναι σκληρό. Ωστόσο έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι' αυτά που έδειξαν. Ίσως αυτό είναι τρελό μετά από μία τέτοια ήττα, αλλά είμαι υπερήφανος για το πνεύμα τους, την έμπνευση και τον ρυθμό με τον οποίο έπαιξαν. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας στη σεζόν. Είχα καλό προαίσθημα και επιβεβαιώθηκε. Αλλά πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου για να πάρεις το αποτέλεσμα και αυτό θα έκανε τη βραδιά πλήρη».

Για τα λάθη που οδήγησαν στα γκολ του Ολυμπιακού: «Είναι δύσκολο να βλέπεις τον αντίπαλο να κάνει τρεις ευκαιρίες και να σκοράρει τρεις φορές. Μας τιμώρησαν, εμείς δεν το κάναμε σε αυτούς. Αν όμως παίξουμε έτσι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν θα βελτιωθούμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ