2013-10-05 07:06:03
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών στα νησιά του Κεντρικού Ιονίου, περιμένουμε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από 0 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στον Πατραϊκό ανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με ψύχρα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ