2013-10-11 11:05:51
Φωτογραφία για Μουντιάλ 2014: Νίκη με Σλοβακία θέλει η Εθνική για να ελπίζει στην απευθείας πρόκριση
Το προτελευταίο της ματς στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου δίνει απόψε η «γαλανόλευκη»

Νίκη για να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της κατάκτησης της 1ης θέσης του ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2014 θέλει απόψε στο γήπεδο Καραϊσκάκη η εθνική ανδρών επί της Σλοβακίας (21:45, Mega)

Δύο στροφές πριν το φινάλε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται στη 2η θέση (στην ισοβαθμία μειονεκτεί με τους Βόσνιους)) και για να ελπίζει ότι θα αποφύγει τα μπαράζ πρόκρισης του Νοεμβρίου πρέπει να πάρει πάση θυσία το «τρίποντο», την προσεχή Τρίτη να νικήσει και το Λιχτενστάιν και παράλληλα η Βοσνία/Ερζεγοβίνη (παίζει σήμερα με το Λιχτενστάιν εντός έδρας) να μη νικήσει στο Κάουνας την αδιάφορη Λιθουανία. Τότε θα τερματίσει πρώτη στον 7ο όμιλο και θα κλείσει θέση απευθείας για την τελική φάση της διοργάνωσης που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα απρόοπτο.Το ευχάριστο για τον Φερνάντο Σάντος είναι πως και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι ετοιμοπόλεεμος, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς και, πλέον, διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα.

Το θέμα είναι τι θα αποφασίσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός και εάν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του κεντρικού αμυντικού της Ντόρτμουντ ή θα τον προφυλάξει ενόψει της συνέχειας. Οι δύο στόπερ του Ολυμπιακού, Σιόβας και Μανωλάς εξακολουθούν να έχουν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα, ενώ από κει και πέρα παίζονται δύο θέσεις.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, με τους Τοροσίδη, Χολέμπας, Σιόβα, Μανωλά (Παπασταθόπουλο) στην τετράδα της άμυνας, τους Τζιόλη, Μανιάτη ως αμυντικά χαφ και από εκεί και πέρα οι Σαλπιγγίδης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος διεκδικούν δύο θέσεις. Σαμαράς και Μήτρογλου θα είναι οι άλλοι δύο που θα συμπληρώσουν το αρχικό σχήμα.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ