2013-10-12 14:29:04
Φωτογραφία για Με μπουλντόζες και φορτηγά ξεκίνησε η αποκομιδή των σκουπιδιών στον Πύργο!
Ξεκίνησε σήμερα το πρωί με κάθε μέσο η αποκομιδή των απορριμμάτων, ύστερα από την χθεσινή συμφωνία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Λιμνών με τους Δημάρχους και το προσωρινό άνοιγμα... του χώρου απόθεσης των σκουπιδιών.

Μπουλντόζες και φορτηγά του Δήμου έχουν επιστρατευθεί ώστε να αντιμετωπίσουν τα βουνά των σκουπιδιών που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες περιοχές, αφού ο καθιερωμένος τρόπος αποκομιδής με το απορριμματοφόρο θα απαιτούσε πολλαπλάσιο χρόνο και θα εγκυμονούσε ασφαλώς μεγαλύτερους κινδύνους για την υγεία των εργαζόμενων στην καθαριότητα.

Παράλληλα, οχήματα της πολιτικής προστασίας του Δήμου συνδράμουν τα συνεργεία της καθαριότητας ώστε να καθαριστούν οι χώροι από τα υγρά των σκουπιδιών που είναι πηγή δυσοσμίας και εστίες μολύνσεως. Στην όλη προσπάθεια συμβάλει και η πυροσβεστική.

Χθες το βράδυ έγινε γνωστό ότι οι κάτοικοι της περιοχής των Λιμνών αποφάσισαν το άνοιγμα το χώρου μόνο για ένα μήνα με τον όρο να σταματήσουν οι εργασίες εγκατάστασης του δεματοποιητή μέχρι να ληφθεί απόφαση επί της προσφυγής που έχουν καταθέσει.

Το πιθανότερο, δυστυχώς, είναι ότι σε ένα μήνα θα ξαναέχουμε βουνά από σκουπίδια και θα βρισκόμαστε σε νέες συζητήσεις από το ίδιο σημείο odigos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ