2013-10-16 13:07:05
Φωτογραφία για ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑΝΤΟ - ΜΠΟΝΓΚ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Μίτσελ για τους Μασάντο και Μπονγκ ενόψει Μπενφίκα, με τον Πορτογάλο μέσο να εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις.

Ο 27χρονος μέσος μπορεί να ακολούθησε μέρος της χθεσινής προπόνησης των ερυθρόλευκων, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα ο Μασάντο εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, γεγονός που, σύμφωνα με τον «Γαύρο», καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο ματς με τη Μπενφίκα.

Την ίδια στιγμή άλλωστε ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέοςμ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να προλάβει την αναμέτρηση με τον Πλατανιά ο Μασάντο, ενώ σημειώνει πως θα είναι ρίσκο η συμμετοχή του έστω και ως αλλαγή στη Λισσαβόνα.

Παράλληλα αμφίβολος ενόψει Μπενφίκα παραμένει και ο Μπονγκ, που επέστρεψε την Τρίτη από τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα , αλλά δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Κατά την εξέτασή του άλλωστε χθες από τους φυσικοθεραπευτές του Ολυμπιακού, ο Καμερουνέζος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο σημείο όπου είχε υποστεί το διάστρεμμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ