2013-10-16 16:41:03
Φωτογραφία για Πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στο Δασαρχείο Λαγκαδά
Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δασαρχείο Λαγκαδά πραγματοποίησαν πρωινές ώρες σήμερα πλήθος Δημοτών, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, τους Αντιδημάρχους, Προέδρους Δημοτικών Επιχειρήσεων, Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας, ενάντια στην απαγόρευση έκδοσης αδειών καυσοξύλευσης στην περιοχή μας.

Σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση που ακολούθησε με τον Προϊστάμενο του Δασαρχείου και υπεύθυνο για την έκδοση της Δασικής Ρυθμιστικής Διάταξης που απαγορεύει ρητώς την κοπή ξύλων παντός τύπου δέντρου στην περιοχή, κ. Γρηγόριο Ευαγγελόπουλο, ο Δήμαρχος Λαγκαδά έθεσε εκ νέου το αίτημα τροποποίησης της σχετικής διάταξης, προς αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος των συνδημοτών μας, δεδομένου ότι πρόκειται για μια πρωτοφανή απόφαση που ίσχυσε για πρώτη φορά στον Δήμο μας, την στιγμή που ανάλογες υπηρεσίες ανά την Ελλάδα επιτρέπουν την περιορισμένη καυσοξύλευση συγκεκριμένων ειδών δένδρων για την κάλυψη ατομικών αναγκών.

Μετά την άρνηση του κ. Ευαγγελόπουλου, ο οποίος και παρέμεινε αμετακίνητος στις απόψεις του, η Διοίκηση δεσμεύτηκε για περαιτέρω δυναμικές ενέργειες, αρχής γενομένης από την συνάντηση του Δημάρχου Λαγκαδά με τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου, προκειμένου να ενημερωθεί και ο ίδιος ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, για την επιπλέον οικονομική επιβάρυνση που δέχεται ο ήδη επιβαρυμένος οικογενειακός προϋπολογισμός των κατοίκων του Δήμου μας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ