2013-10-16 18:06:39
Φωτογραφία για Κερατσίνι - Δραπετσώνα / Επίσημα υποψήφιος δήμαρχος ο ζαχαρίας Ζούπης...!!!
Στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" δεκάδες φίλοι μου έδωσαν το παρόν για να εκφράσουν την θέλησή τους να στηρίξουν νέους ανθρώπους στις Δημοτικές Εκλογές και την προσπάθεια του Ζαχαρία Ζούπη και της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ".

Στη συνέχεια τον λόγο πήρα εγώ.

Στην ομιλία μου ανάμεσα στα άλλα σημείωσα:

"Μπήκα στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ πριν 3 χρόνια. Από τις αρχές του 2011 υπήρξα μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου, είμαι μέλος στη Συντονιστική Επιτροπή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ καθώς και στο Γραφείο Τύπου της Κίνησής μας.

Εγώ λοιπόν δεν είμαι ακόμα ένας παράγοντας της πόλης. Είμαι ένας "στρατιώτης" ο οποίος θέλω και ελπίζω μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ να δουλέψουμε σκληρά ώστε να ανοικοδομήσουμε τον Δήμο μας.

Έπειτα από συνεχείς επαφές με τον Λεωνίδα Αθανασιάδη που είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος στα θέματα Ανάπτυξης της Περιφέρειας μαζί με τον Γιάννη Σγουρό, καταφέραμε το όνειρο της Διοίκησης και των φίλων του ΑΠΟ Κερατσινίου να γίνει πραγματικότητα καθώς εγκρίθηκε το ποσό των 398.000 ευρώ για την ανακατασκευή του Γηπέδου Παναγιώτης Παναγιώτης Σαλπέας.


Για την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή, την Δημοτική Αρχή της μακέτας, της υπογειοποίησης της Λαμπράκη και της Φόρμουλας 1 δε θέλω να πω πολλά. Ο κόσμος μπορεί να κρίνει.

Ο τωρινός Δήμαρχος θα μείνει στην Ιστορία της Πόλης ως ο άνθρωπος που έκλεισε το Κολυμβητήριο τα Καλλιτεχνικά τμήματα και όπου να ναι κλείνει και το ΚΕΚ."

Έπειτα έδωσα τον λόγο στον Επικεφαλής της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και υποψήφιο Δήμαρχο Ζαχαρία Ζούπη, ο οποίος είπε " πως είναι επιτακτική ανάγκη η ανανέωση στο χώρο της Αυτοδιοίκησης. Επίσης είπε πως θέλει και θα είναι ο Χρήστος Σγαρδέλης στο ψηφοδέλτιο. Από κει και πέρα πρέπει να βοηθήσουν οι φίλοι του".

Ύστερα τον λόγο πήρε ο πρώην Βουλευτής Β Πειραιά και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Κανέλλος Λάλος ο οποίος μου ευχήθηκε καλή επιτυχία και μου είπε να είμαι δυνατός γιατί δυστυχώς στον χώρο αυτός περισσότερο θα πικραθώ"

Τέλος τον λόγο πήρε ο Γιώργος Βιδάλης, Δημοτικός Σύμβουλος στο Κορυδαλλό και προσωπικός φίλος μου,  ο οποίος ανέφερε: "Ο Χρήστος θέλει να υπηρετήσει τα κοινά μέσα από τη σχολή της προφοράς και όχι από τη σχολή του επαγγέλματος".
communenews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ