2013-10-16 22:30:15
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ
Τροποποιείται το αγωνιστικό πρόγραμμα των βετεράνων λόγω των υποχρεώσεων της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Αλλάζει ημερομηνία το παιχνίδι των παλαιμάχων με την ομάδα της ΔΕΗ καθώς δεν είναι εφικτό να γίνει στις 28 Οκτωβρίου στο Καραϊσκάκη ελέω του Ολυμπιακού που έχει παιχνίδι με τον ΟΦΗ στις 27 του τρέχοντος μηνός. Έτσι οι άνθρωποι του Συνδέσμου των Βετεράνων θα έχουν μία συνάντηση με τους ιθύνοντες του Οργανισμού το μεσημέρι της Παρασκευής για να ορίσουν άλλη ημέρα καθότι θέλουν να γίνει το ματς στο φαληρικό γήπεδο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Μάλιστα η ΔΕΗ ετοιμάζει μία σειρά από βραβεύσεις για παλιούς παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν εργαστεί στον Οργανισμό, όπως οι Ρωσίδης, Μουράτης, Κοτρίδης, Δαρίβας, Μπέμπης κ.ά. Ως προς τον αγώνα της 21ης Οκτωβρίου με ομάδα της ελληνικής ομογένειας από το Μόντρεαλ δεν αλλάζει ημέρα τέλεσης. Όμως για το που θα διεξαχθεί θα υπάρξει απόφαση είτε εντός της ημέρας είτε την Πέμπτη.

Τα μέλη της ομάδας του Μόντρεαλ είναι ήδη στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ακόμα όπως έχει αποφασιστεί στο περιθώριο του αγώνα θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις και μετά το πέρας του δεξίωση. Και στις δύο αναμετρήσεις των βετεράνων η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα είναι παρούσα με την εκπροσώπησή της από παράγοντές της.

Επίσης υπάρχει και ο πολύ σπουδαίος 2ος αγώνας αγάπης, που θα γίνει τον Δεκέμβριο στο Καραϊσκάκη με την συμμετοχή των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και των αθλητικών ρεπόρτερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ