2013-10-16 23:58:03
Φωτογραφία για Ο TaterTot μυρίστηκε την πτώση σακχάρου  και έσωσε το 4χρονο αγοράκι
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένα pit bull, το οποίο ήταν προς ευθανασία αλλά υιοθετήθηκε από μία οικογένεια, ύστερα από λίγες ημέρες «επέστρεψε» το καλό, που του έκαναν κι έσωσε από βέβαιο θάνατο το τετράχρονο παιδί του «αφεντικού» του.

Ο TaterTot, έτσι είναι το όνομα του σκύλου, ξεκίνησε να γαυγίζει και να κλαψουρίζει μέσα στη νύχτα μία μπροστά στη μητέρα και μία μπροστά στο παιδί της, σε μία προσπάθεια να ενημερώσει τη γυναίκα πως κάτι δεν πάει καλά.

Όταν η μητέρα πλησίασε το παιδί, είδε ότι ανέπνεε με δυσκολία και άμεσα το μετέφερε με το αυτοκίνητό της στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκομείου.

Τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα του τετράχρονου είχαν πέσει σε επικίνδυνα επίπεδα και ήταν… θέμα λίγων λεπτών.

Οι γιατροί του νοσοκομείου κατάφεραν να σταθεροποιήσουν το τετράχρονο αγόρι, χωρίς όμως να γνωρίζουν τι προκάλεσε την πτώση της γλυκόζης.


Σύμφωνα με κτηνιάτρους, η αυξημένη αίσθηση της οσμής του Pit bull εντόπισε την ξαφνική αλλαγή στο παιδί και γι’αυτό προσπάθησε να ενημερώσει τη μητέρα του.

Το εντυπωσιακό είναι ότι λίγες ημέρες νωρίτερα ο TaterTot, που ήταν σε χώρο για τα αδέσποτα προς ευθανασία, επελέγη από την οικογένεια του αγοριού, ώστε να του κάνει παρέα και να έχει ο μικρός κάτι να ασχολείται, καθώς είναι μοναχοπαίδι.

Οι γονείς λένε τώρα ότι το pit bull μάλλον ξεπλήρωσε τη χάρη, που του έκαναν, και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. «Τώρα είναι ο φύλακας-άγγελος του παιδιού» λένε.

hamomilaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ