2013-10-16 23:47:06
Φωτογραφία για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΕΜΠΕ!
Ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να διαθέτει στις τάξεις του μια σπουδαία ποδοσφαιρική (και όχι μόνο) προσωπικότητα.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ για ακόμη μια φορά αποτέλεσε τον βασικό πυλώνα ενός σπουδαίου φιλικού αγώνα που διεξήχθη στη Δρέσδη και είχε καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Το παιχνίδι διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Laureus όπως αναφέρει ο «Γαύρος», με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το «Good Foundation», που βοηθάει νέους ανθρώπους με αναπηρίες.

Το παιχνίδι διεξήχθη με αντιπάλους την ομάδα της Ντιναμό Δρέσδης και επίλεκτους ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο και συνολικά συγκεντρώθηκαν 100.000 ευρώ για την ενίσχυση του ιδρύματος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Καρεμπέ, έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η εφημερίδα «Bild» του έκανε ξεχωριστή μνεία, καθώς με την παρουσία του στο παιχνίδι έδωσε άλλη αίγλη στην όλη διοργάνωση και παράλληλα βοήθησε οικονομικά, χωρίς ο ίδιος να αποκαλύψει λεπτομέρειες γι’ αυτή την ενέργεια.


Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι αυτό καθεαυτό, διεξήχθη παρουσία 6.000 φιλάθλων και έληξε με νίκη 8-6 των Γερμανών έναντι της ομάδας του Κριστιάν. Πέραν του Κριστιάν Καρεμπέ, στην ομάδα των «All Stars» που κλήθηκαν από το «Laureus Foundation» αγωνίστηκαν και οι εξής παίκτες:

Γενς Λέμαν, Τόμας Χέλμερ, Γκουίντο Μπούχβαλντ, Μαουρίτσιο Γκαουντίνιο, Κράσιμιρ Μπαλάκοφ, Φρέντι Μπόμπιτς, Τζέραλντ Ασαμόα, Ολαφ Τον, Μάριο Μπάσλερ, η πρώην αρχηγός της γυναικείας ομάδας της Εθνικής Γερμανίας Μπιργκίτ Πιτς, ενώ προπονητής ήταν ο 87χρονος Ρούντι Γκούτεντορφ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LAUREUS

Ποιος είναι ο ρόλος του Laureus Foundation; Δημιουργήθηκε για να προσφέρει εναλλακτικές λύσεις στα παιδιά με αναπηρίες και γενικότερα στους νέους ανθρώπους. Η οργάνωση υποστηρίζει πάνω από 140 κοινωνικά αθλητικά πρότζεκτ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι ζωές περισσότερων από 1,5 εκατομμύριο παιδιών κάτω των 18 ετών έχουν ήδη βελτιωθεί λόγω των ενεργειών του Laureus Foundation.

Τεράστιες αθλητικές προσωπικότητες, όπως ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, ο Μπόρις Μπέκερ, ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Ζινεντίν Ζιντάν αποτελούν τους βασικούς αθλητικούς υποστηρικτές της οργάνωσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ