2013-10-17 01:54:03
Φωτογραφία για Δήλωση Κασιδιάρη για τις νέες άρσεις ασυλίας [video]
Για "παράνομη βία" παραπέμπεται ο συναγωνιστής Κασιδιάρης, γιατί είπε ότι "στον Μελιγαλά συνέβη γενοκτονία και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Βενιζέλου".

Η αθλιότητα της μνημονιακής εξουσίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Λίγες ώρες μετά την ψήφιση από όλο το αντισυνταγματικό τόξο για τις άρσεις ασυλίας 6 βουλευτών μας, ήρθαν συστημένα νέα αιτήματα από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Συγκεκριμένα κατηγορούνται οι βουλευτές μας Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος για "παράνομη βία" για τα γεγονότα στον Μελιγαλά.

Ποια είναι όμως η παράνομη βία; όλοι θυμάστε πολύ καλά ότι ο δήμαρχος Οιχαλίας, διαπράττοντας το αδίκημα της περιύβρισης νεκρών, προσέβαλε τους σφαγιασθέντες του Μελιγαλά και τους εξίσωσε με τους θύτες τους, κάνοντας λόγο για δύο παρατάξεις που ταλαιπώρησαν την Ελλάδα. Η αντίδραση όλων των παρευρισκομένων και κυρίως των συγγενών των θυμάτων βαπτίστηκε... "παράνομη βία". Η κατηγορία προσωποποιήθηκε στοχοποιώντας του 2 βουλευτές μας, γιατί το καθεστώς έχει λυσσάξει στην κυριολεξία από την ημέρα που απελευθερώθηκαν από τον ανακριτή. Μιλάμε πλέον για ξεκάθαρη καθοδήγηση της Δικαιοσύνης από πολιτικά συμφέροντα. Μιλάμε για πλήρη διασυρμό των θεσμών από μία ξενόδουλη κυβέρνηση.


Για να κατανοήσετε την απόλυτη κατάντια τους, σας μεταφέρουμε την είδηση από τα καθεστωτικά μέσα: "Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης, διαβίβασε στη Βουλή νέο αίτημα για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου και Ηλία Κασιδιάρη. Το ανώτατο δικαστήριο καλεί να οδηγηθούν οι δύο βουλευτές σε δίκη, για το αδίκημα της παράνομης βίας, στη διάρκεια επεισοδίων, κατά του δημάρχου Οιχαλίας-Μελιγαλά Μεσσηνίας Φίλιππου Μπάμη, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα της Εισαγγελίας Καλαμάτας.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα του περασμένου μήνα κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου για τα θύματα της Πηγάδας, στο Μελιγαλά, ο κ. Παναγιώταρος επιτέθηκε στο δήμαρχο κ. Μπάμη και άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια του, αποκαλώντας τον "καραγκιόζη". Ο δήμαρχος και άλλοι παρευρισκόμενοι αποχώρησαν από την εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αφού χαρακτήρισε γενοκτονία τα γεγονότα στο Μελιγαλά, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου".

Αν καταλάβαμε καλά, ο Κασιδιάρης παραπέμπεται να δικαστεί επειδή "χαρακτήρισε γενοκτονία τα γεγονότα στο Μελιγαλά και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Βενιζέλου". Πλέον πολιτικοποιείται ο πολιτικός λόγος και η κριτική στην εξουσία! Πρωτοφανή γεγονότα που αποδεικνύουν πως το Σύστημα τρέμει την φωνή της Αλήθειας, την φωνή των Ελλήνων.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ