2013-10-17 06:03:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους έξι πιστολέρο του Ψαροφαϊου - Απίστευτες σκηνές με γυναίκες που ξάπλωναν στο δρόμο για να μην περάσει η κλούβα
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν χθες δύο από τους έξι συλληφθέντες ρομά, για τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στην περιοχή Ψαροφάι την περασμένη Παρασκευή.

Στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνας πρόκειται να οδηγηθεί ο 17χρονος Ρομά που άνοιξε την περασμένη Παρασκευή πυρ με καραμπίνα εναντίον αστυνομικών στο Ψαροφάι. Ο 17χρονος, που κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα, ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι ήταν υπό την επήρεια χαπιών και αλκοόλ και ότι δεν πυροβολούσε σε ευθεία βολή τους αστυνομικούς.

Ο 27χρονος αδελφός του κατέθεσε πως δεν είχε καμία συμμετοχή στους πυροβολισμούς, αλλά δεν έπεισε και κρίθηκε επίσης προφυλακιστέος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου.

Όταν ανακοινώθηκε η απόφαση εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές με γυναίκες συγγενείς των προφυλακισμένων Ρομά που ξάπλωσαν στο δρόμο μπροστά στα αυτοκίνητα, για να αποτρέψουν την μεταφορά των δύο ανδρών στις φυλακές, με τις κλούβες. Οι γυναίκες έδωσαν σόου φωνάζοντας κατάρες και ουρλιάζοντας.

Πενήντα περίπου Ρομά ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια σε ένδειξη συμπαράστασης στους έξι συλληφθέντες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όλοι τελικά θέλουν Ελλάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όλοι τελικά θέλουν Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ