2013-10-17 09:20:05
Φωτογραφία για ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΛΟ...
Όλο και σε πιο υψηλούς ρυθμούς προπονείται στον Ολυμπιακό ο Έισι Λο, του οποίου η συμμετοχή στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με τη Μάλαγα τη Παρασκευή (18/10) θα κριθεί σήμερα.

Αυξημένες είναι πλέον οι πιθανότητες συμμετοχής του Αμερικανού γκαρντ στην εναρκτήρια αναμέτρηση του πρωταθλητή Ευρώπης στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Μάλαγα. Ο Λο που προχθές έκανε τη πρώτη του προπόνηση με την ομάδα σε χαλαρούς ρυθμούς, χθες (16/10) ανέβασε «στροφές», όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και δείχνει ολοένα και καλύτερα. Πλέον, οι πόνοι στο πόδι από την θλάση που τον ταλαιπώρησε μετά το τουρνουά της Κωνσταντινούπολης έχουν υποχωρήσει και αν και στην σημερινή τελευταία προπόνηση πριν το ματς, βγάλει το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, θα είναι στην δωδεκάδα.

Η συμμετοχή του που θα είναι και η πρώτη του σε επίσημο παιχνίδι φέτος θα κριθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, αφού κανείς στην ομάδα δεν θέλει να ρισκάρει το ενδεχόμενο υποτροπής.

Από εκεί και πέρα, μοναδικός απών από το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων είναι ο Μαυροειδής που έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και η απόφαση για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του θα ληφθεί άμεσα. Σήμερα οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα δουν σε βίντεο τη Μάλαγα στις 18:00 και μετά θα προπονηθούν για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι, ενώ στις 17:30 ο Έλληνας τεχνικός θα παραχωρήσει την καθιερωμένη πριν από τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας συνέντευξη Τύπου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ