2013-10-17 21:51:09
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ
Άλλαξε το γήπεδο διεξαγωγής για τον αγώνα των παλαιμάχων του Ολυμπιακού με την ομάδα της ομογένειας του Μόντρεαλ καθώς θα γίνει στην Βούλα και όχι σε Καραϊσκάκη ή Ρέντη.

Όπως αποφασίστηκε μετά από επαφές και διαβουλεύσεις των ανθρώπων του Συνδέσμου Βετεράνων των ερυθρόλευκων με τους ομολόγους τους από το Μόντρεαλ η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στο Star Football Club. Αρχικά το πλάνο περιλάμβανε Καραϊσκάκη ή Ρέντη, όμως κανένα από τα δύο γήπεδα δεν ήταν διαθέσιμα αυτήν την περίοδο λόγω των υποχρεώσεων της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο αγώνας αρχίζει στις 4 το απόγευμα στις προαναφερθείσες γηπεδικές εγκαταστάσεις που είναι στην Βούλα. Η ομάδα του Μόντρεαλ θα τιμήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στον Ολυμπιακό και τα πρωταθλήματα της ομάδας ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση προς τιμήν των φιλοξενούμενων. Επίσης οι παλιοί άσοι του Ολυμπιακού θα έχουν τιμητικές βραβεύσεις για τον εν λόγω σύλλογο της ελληνικής ομογένειας.


Στο Star Football Club έχουν γίνει κατά το παρελθόν και άλλοι αγώνες των βετεράνων, όπως εκείνος με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ενώ έχουν κάνει προετοιμασία αρκετές ομάδες, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Τέλος για την επικείμενη αναμέτρηση των παλαιμάχων με την ΔΕΗ θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής συνάντηση ανάμεσα στις δύο εμπλεκόμενες πλευρές για να αποσαφηνιστεί οριστικά η νέα ημερομηνία τέλεσης καθώς στόχος είναι το ματς να φιλοξενηθεί στο Καραϊσκάκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ