2013-10-18 00:03:04
Φωτογραφία για ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ... ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να... "λυγίσει" την Παρτιζάν και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στην Ευρωλίγκα με 67-60 για τον α' όμιλο της διοργάνωσης, με τον Κώστα Παπανικολάου να είναι ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ!

Με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να ξεκινάει βασικός, η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε την Παρτιζάν, σε ένα ματς που τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ. Στο πρώτο δεκάλεπτο, η Παρτιζάν κατάφερε να πάρει ένα ισχνό προβάδισμα τριών πόντων (13-16) με τον Μπόγκταν Μπογκτάνοβιτς στο έβδομο λεπτό. Η Μπαρτσελόνα απάντησε γρήγορα με τον Κώστα Παπανικολάου, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έκλεισαν το δεκάλεπτο έχοντας προβάδισμα με 17-18. Η δεύτερη περίοδος ήταν εξαιρετικά φτωχή σε παραγωγικότητα και για τις δυο ομάδες που πέτυχαν από έντεκα πόντους η Μπαρτσελόνα και από οκτώ η Παρτιζάν και έτσι το δεκάλεπτο έκλεισε με το σκορ να είναι 28-26.


Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ δίχως να εντυπωσιάσουν, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη και την αφλογιστία της Παρτιζάν κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό μους και να προηγούνται με 45-40 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο να πετυχαίνει τους πρώτους πόντους από τρίποντο, η Μπαρτσελόνα πήρε "αέρα" οκτώ πόντων (50-42) στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου. Η Παρτιζάν με ένα σερί 0-5 μείωσε σε 59-54 στο 37ο λεπτό, αλλά ο Ματσέι Λάμπε έκανε το 61-54 και έδωσε μεγάλη "ανάσα" στην Μπαρτσελόνα. Παρά την πίεση των φιλοξενούμενων η Μπαρτσελόνα άντεξε και πήρε τελικά την πρώτη της νίκη με 67-60.

Δεκάλεπτα: 17-18, 28-26, 45-40, 67-60
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ