2013-10-18 11:37:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του Καρναβαλικού Οργανισμού - Καρκούλιας: Κάποιος έπρεπε να θυσιαστεί...
Μετά την ενημέρωση από τον Πρόεδρο, τον Διευθυντή, την Προϊσταμένη Λογιστηρίου και τον εξωτερικό Λογιστή του Καρναβαλικού Οργανισμού σχετικά με την οικονομική διαχείριση, ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Γιάννης Δημαράς έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού για έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με θέμα την επαναφορά της νόμιμης λειτουργίας της επιχείρησης.

Με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Δημαράς ζητά έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 21/10 με θέμα την αποδοχή της παραίτησης του Προέδρου του Καρναβαλικού Oργανισμού και τον ορισμό νέου Προέδρου και νέου μέλους.

Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, -το οποίο κοινοποιείται και στον Εισαγγελέα Πατρών- ο Δήμαρχος ζητά τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου και διαλεύκανση της υπόθεσης σε βάθος.


Σημειώνεται τέλος ότι ο Δήμαρχος έχει ζητήσει από όλους τους Οργανισμούς του Δήμου γραπτή ενημέρωση και αναλυτικά στοιχεία εσόδων- εξόδων και υπολοίπου του ταμείου τους.

Τι απαντά ο Χάρης Καρκούλιας για το έλλειμμα

«Κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να θυσιαστεί για να σταματήσουν να βουλώνουν οι γνωστοί -άγνωστοι όλα τα αυτά ελλείμματα. Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο με πίεσαν και σε πόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση με έφεραν».

Μ’ αυτό το μήνυμα, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, απαντά ο πρώην, πλέον, Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Χάρης Καρκούλιας σε μηνύματα φίλων του που επικροτούν την στάση του και του ζητούν να μην παραιτηθεί από την προεδρία του Οργανισμού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Καρκούλιας έχει δεχθεί, μέσω του facebook, δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ