2013-10-18 14:15:27
Φωτογραφία για Ψάχνει για αριστερό μπακ στην Κρήτη ο Ολυμπιακός
Γκαετάν Μπονγκ και Χοσέ Χολέμπας αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο Μίτσελ ετοιμάζει αλχημείες για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (19/10, 20:30) με τον Πλατανιά.

 

Την περσινή χρονιά ο Ολυμπιακός την έβγαλε με βασικό αριστερό μπακ τον Χοσέ Χολέμπας και από πίσω υπήρχε ο ταλαντούχος μεν, αλλά άπειρος δε Χαράλαμπος Λυκογιάννης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Χολέμπας να παίζει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, καθώς δεν υπήρχε μια έτοιμη εναλλακτική λύση στον πάγκο. Επαναλαμβάνουμε πως ο Λυκογιάννης έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να καθιερωθεί στους "ερυθρολεύκους".

Φέτος λοιπόν, ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σε όλες τις θέσεις, το ρόστερ του αναβαθμίστηκε ολοκληρωτικά, ενώ στην αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής, υπάρχουν δύο σπουδαίες λύσεις. Ο λόγος για τον Γκαετάν Μπονγκ και τον Χοσέ Χολέμπας. Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, από 'κει που έπαιζε ανελλιπώς, τώρα έχει χάσει τη θέση του στην βασική ενδεκάδα, αφού όπως σας προαναφέραμε, ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί Κι όμως, ήρθε η στιγμή που ο Μίτσελ καλείται να βρει ποιον θα βάλει στο αριστερό άκρο της άμυνας για το εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά (Σάββατο 19/10, 20:300)
. Όχι γιατί πρέπει να επιλέξει έναν από τους δύο, αλλά γιατί θα χρειαστεί να βρει εναλλακτική λύση. Τόσο ο Καμερουνέζος, όσο και ο Ελληνογερμανός αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να κάνει αλχημείες.

Οι σκέψεις είναι πολλές. Ίσως παίξει ο Παπάζογλου ο οποίος έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές στα δεξιά βέβαια, ίσως ο Μανωλάς, ίσως ο Σαλίνο, ακόμα ακόμα και ο Μιγκέλ Τόρες. Ο τελευταίος συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί καθώς μετρά μόλις 2-3 προπονήσεις μετά από απουσία δύο μηνών.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως ίσως ο Χολέμπας καταφέρει να προλάβει και να αγωνιστεί τελικά στα Χανιά. Πολλά θα κριθούν από την προπόνηση των Πειραιωτών την Παρασκευή.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ