2013-10-18 14:28:16
Φωτογραφία για Αυτό είναι το το κορίτσι που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά - Όλα δείχνουν απαγωγή
Στη δημοσιότητα βγήκαν οι φωτογραφίες του ανήλικου 4χρονου κοριτσιού το οποίο βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά, χωρίς ωστόσο να έχει καμία βιολογική συγγένεια, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως ενισχύεται το σενάριο της απαγωγής.

Η 4χρονη, δεν είναι Ρομά και δεν είναι παιδί του αντρόγυνου που συνελήφθη, συμφωνα με την εξέταση DNA. Τότε το ζευγάρι των τσιγγάνων υποστήριξε πως η 4χρονη δεν είναι η βιολογική τους κόρη, αλλά τους την έδωσε για υιοθεσία μια γυναίκα η οποία γέννησε στον καταυλισμό και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι Ρομά έδωσαν και άλλες πληροφορίες με την γυναίκα να αναφέρει την μια φορά ότι βρήκε τη μικρή έξω από σούπερ μάρκετ, σε άλλο σημείο ότι είναι παιδί που απέκτησε με έναν Καναδό ξανθό γαλανομάτη και στη συνέχεια ότι την αγόρασε από έναν Βούλγαρο.

Η μικρή, έχει ψελλίσει κάποιες ελληνικές λέξεις, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ έχει αποστείλει την φωτογραφία της σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει απαχθεί, ενώ μέχρι αυτή την στιγμή βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ