2013-10-20 00:51:05
Φωτογραφία για «Σύγχρονοι Εφιάλτες» η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, λέει ο Γ. Παναγιωτακόπουλος
«Κίνηση για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης» συγκρότησαν το μεσημέρι του Σαββάτου τα στελέχη της άλλοτε «Αριστερής Πρωτοβουλίας» του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γ. Παναγιωτακόπουλος, μάλιστα, ενώπιον του πρώην Προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη, του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραϊτη και του Χρήστου Αηδόνη, Γραμματέα της Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη σημερινή ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη.

«Κάποιοι σχεδίασαν και υλοποίησαν αυτά που έπρεπε, προκειμένου το ΠΑΣΟΚ των αγώνων, του λαού και της Αλλαγής να μετατραπεί σε ένα αδειανό πουκάμισο, ταυτισμένο με την υποταγή, τους λίγους και την πολιτική συνδιαλλαγή.

Το μεγαλύτερο σοσιαλιστικό κίνημα της Ευρώπης έπρεπε να διαλυθεί και να πάψει να στέκεται στο πλευρό του λαού μας. Έπρεπε οι σύγχρονοι πολιτικοί “Εφιάλτες” να το υπονομεύσουν, να το διχάσουν και τελικά να το μετατρέψουν σε κάτι που δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να σηκώσει κεφάλι.


Για εμάς θα είναι πάντοτε οι “Εφιάλτες” της παράταξης, αυτοί που στο παζάρι της εξουσίας πουλήσανε τα ιερά και τα όσια, αυτοί που προδώσανε αξίες , αυτοί που ξεπουλήσανε “πιστεύω”», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γ. Παναγιωτακόπουλος.

Ιδιαίτερα καυστικός υπήρξε και για την «Κίνηση των 58»: «Αν η σύγχρονη κεντροαριστερά είναι το σπίτι των 58, ε, τότε εμείς θα είμαστε έξω από αυτό! Γιατί στην πίσω αυλή βρίσκεται το γήπεδο του κ. Σαμαρά, της σκληρής Δεξιάς και των υπαλλήλων – πολιτικών της Τρόικα».

Για την «Κίνηση των 58» η απόφαση της Συνδιάσκεψης σημειώνει: «Η πρόσφατη κίνηση των 58 για την Κεντροαριστερά αποτελεί μια πρωτοβουλία χαμένη από την αρχή, καθώς πολλοί από τους συμμετέχοντες αποτελούν φθαρμένα υλικά μιας άλλης περιόδου, που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατασυκοφάντηση της Κεντροαριστεράς».

Η Κίνηση προγραμματίζει Συνδιάσκεψη το Γενάρη, σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί νέο κόμμα που θα εκφράζει το παλαιό ΠΑΣΟΚ και να κατέλθει στις ευρωεκλογές. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ