2013-10-20 00:55:23
Φωτογραφία για ΞΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ... ΤΗΝ «ΕΠΝΙΞΕ»! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 10-5
Η επιτάχυνση του Ολυμπιακού στο τρίτο παιχνίδι του για το τουρνουά του ΣΕΔΥ, απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης, ήρθε στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο της αναμέτρησης. Ο ΝΟΒ μπορεί να έχασε 10-5, αλλά έδειξε ότι και φέτος θα δυσκολέψει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό και θα ελπίζει στην κατάκτηση τίτλων, οι οποίοι, πάντως, βρίσκονται στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός είχε στη γραμμή κρούσης έναν θαυμάσιο Κώστα Μουρίκη, ο οποίος έχει πάρει απόφαση ότι η αμυντική προσήλωση μπορεί να τον ανεβάσει επίπεδο. Ο φουνταριστός των «ερυθρόλευκων» πέτυχε 4 γκολ, ενώ ο Αγγελος Βλαχόπουλος, στην πρώτη αναμέτρηση απέναντι στην πρώην ομάδα του (της οποίας το σκουφάκι φορούσε από το 2009), πρόσθεσε 2.

Ο Ολυμπιακός, που προηγήθηκε 6-4 μόλις συμπληρώθηκε το τρίτο οκτάλεπτο, ήρθε πρώτος στον όμιλό του και έχει παιχνίδι απέναντι στον ΝΟ Χίου, στις 9 το πρωί της Κυριακής, ενώ ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό σε ένα ματς προγραμματισμένο για μία ώρα μετά. Οι νικητές θα παίξουν στις 18:30, ενώ οι ηττημένοι θα έχουν μικρό τελικό μία ώρα πριν.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 2-1, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μουρίκης 4, Βλαχόπουλος 2, Πρέκας 1, Κολόμβος 1, Φουντούλης 1, Ντόσκας 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Τίγκας 1, Αφρουδάκης Χ. 1, Χρυσοσπάθης 1, Μιράλης 1, Μυλωνάκης 1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ