2013-10-21 21:09:29
Φωτογραφία για Εύκολα ο ΠΑΟ την Ελευσίνα με… άμυνα – ατσάλι
Ο Παναθηναϊκός πέρασε... χειροπέδες στους παίκτες του Πανελευσινιακού, φτάνοντας άνετα στην πρώτη του νίκη στην Α1, 74-35 την ομάδα της Ελευσίνας στο ΟΑΚΑ.

Το Τριφύλλι είχε το πάνω χέρι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης,  προβληματίζοντας ωστόσο με την αστοχία του από την περιφέρεια. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη είχαν 7/28 σουτ έξω από τα 6,75, ενώ ήταν ιδιαίτερα άστοχοι και στις βολές με 11/23.

Ο Μάικ Μπράμος είχε 0/5 τρίποντα (εκ των οποίων αρκετά ελεύθερα), 0/3 είχε ο Φώτσης και 3/8 ο Διαμαντίδης.

Στο άλλο μισό του παρκέ, πάντως, οι πράσινοι ήταν εκπληκτικοί, κρατώντας την ομάδα της Ελευσίνα στους 35 πόντους! Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετές φορές η μπάλα έμεινε στα χέρια των παικτών του Πανελευσινιακού χωρίς να προλάβουν να εκδηλώσουν επίθεση!

Εξαιρετική παρουσία είχε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς με 12 πόντους, 11 ριμπάουντ, δύο ασίστ και δύο κλεψίματα σε 20 λεπτά!


Το ντεμπούτο του με τα πράσινα πραγματοποίησε ο Πινγκ, που πήρε τη θέση του Μάικ Μπατίστ στο ρόστερ για την Α1. Ο Κινέζος σέντερ μπήκε στο παρκέ στο τελευταίο πεντάλεπτο, με τους λιγοστούς οπαδούς του Τριφυλλιού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ να τον υποδέχονται με θερμό χειροκρότημα. Ειδικότερα, μάλιστα, όταν πέτυχε το πρώτο του καλάθι (συνολικά 4π.).

Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ήταν ο Γιάνκοβιτς (νταμπλ - νταμπλ με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ). Από 11 πόντους είχαν Διαμαντίδης και Μαυροκεφαλίδης.

Για την Ελευσίαν που πέτυχε όλους κι όλους 35 πόντους σε όλο το ματς από επτά είχαν Παπαμακάριος, Φαγιέ και Τζόουνς.

Τα επιμέρους σκορ των δεκαλέπτων: 18-8, 14-13, 25-8, 17-6
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΙΕΛΕ: Νέες περικοπές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΙΕΛΕ: Νέες περικοπές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ