2013-10-22 11:01:06
Φωτογραφία για «ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ!»
Σε δηλώσεις του ο Σαλίνο, μίλησε τόσο για το Ρομπέρτο, όσο και για το Σαβιόλα, ενώ θεωρεί ότι η πρώτη θέση για την πρωτιά στον όμιλο του Ολυμπιακού είναι ακόμα ανοιχτή :

Για τον Ρομπέρτο,είπε : «Θεωρώ ότι στην Μπενφίκα δεν εκτίμησαν σωστά την αξία του όταν τον είχαν στην ομάδα. Πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν στην Ισπανία και τώρα αγωνίζεται ξανά σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο».

Για τον Σαβιόλα : «Είναι ο πλέι μέικερ της ομάδας και είναι έτοιμος γι αυτά τα ματς. Συνεχίζει να βρίσκεται σε καλό επίπεδο».

Στη συνέχεια ο Σαλίνο διαφώνησε με τον Ζόρζε Ζέσους, προπονητή της Μπενφίκα που θεωρεί ότι η πρώτη θέση του ομίλου είναι καπαρωμένη από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Μόνο αν το πάμε βάσει του μπάτζετ η Παρί μπορεί να θεωρηθεί ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση, καθώς σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, θεωρώ ότι μπορούμε κι εμείς να τερματίσουμε πρώτοι. Ο Ζέσους είναι εξαιρετικός προπονητής, τον γνωρίζω καλά, αλλά διαφωνώ».

Για τη Μπενφίκα, σχολίασε : «Κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει ότι η Μπενφίκα είναι αδύναμη ομάδα. Είναι πολύ σκληρή και δεν αφήνει σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο να επαναπαυτεί και να εφησυχάσει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ